60 de tulceni au rămas înzăpeziți pe drumurile din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seară, la numai câteva ore de când a început să ningă, drumurile din județ au devenit impracticabile. Atât pe drumurile județene, cât și pe cele naționale s-a circulat cu mare dificultate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Delta“ al judeţului Tulcea a fost solicitat prin numărul de urgenţă 112, să intervină pentru evacuarea persoanelor blocate în trafic, pe următoarele porţiuni de drum: DN 22A - între Topolog  şi Saraiu, DN 22F între Nalbant şi Izvoarele, DJ 222C Agighiol – Valea Nucarilor, DJ 222F Dăieni – Gârliciu, DJ 222E Casimcea – Sarighiol de Deal. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Tulcea, Staţia de Pompieri Babadag şi Secţia de Pompieri Măcin cu 14 subofiţeri cu două autospeciale şi o autoutilitară cu tracţiune integrală 6x 6.
„Ajunşi la locul intervenţiilor s-a intervenit pentru deblocarea a unui număr de peste 20 de autovehicule şi evacuarea din zona afectată a unui număr de aproximativ 60 persoane“, spune Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al ISU Tulcea.
La intervenţii au participat operatorii economici cu atribuţii în asigurarea fluidizării traficului rutier, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea şi primăriile localităţilor Topolog, Casimcea, Izvoarele, Beidaud, Ciucurova  şi Frecăţei.TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite