Weekend cu Paula Seling colindând, ultimul concert al lui Cedry2k şi mult teatru pentru timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cedrea se prezintă pentru ultima oară în faţa timişorenilor. FOTO: 1music.ro
Cedrea se prezintă pentru ultima oară în faţa timişorenilor. FOTO: 1music.ro

Sfârşitul de săptămână oferă timişorenilor, pe lângă temperaturi cu plus ziua şi cu minus noaptea, şi nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu muzică, teatru şi alte evenimente pe toate gusturile.

Vineri, în cadrul "Săptămânii de teatru Diogene V. Bihoi", Casa Studenţilor găzduieşte, începând cu ora 18.00, proiecţii de film, iar de la ora 20.00 piesa "Aşteptându-l pe spectator". De la ora 19.00, Teatrul Naţional pune în scenă "Poveste de iară", după William Shakespeare, în acelaşi timp cu "Înainte de potop", la Teatrul Maghiar. Tot de la oa 19.00, Filarmonica "Banatul" susţine tradiţionalul concert simfonic de vineri, de această dată cu invitaţi speciali din Japonia. Clubul Bunker ne aşteaptă, de la ora 21.00, pentru o porţie de râs cu Cristian Dumitru, care a pregătit un număr de stand-up comedy special de Crăciun.

Cum sfârşitul calendarului mayaş nu putea trece neobservat, clubul No Name ne invită la Miss "Sfârşitul lumii", de la ora 21.21. La club 30, de la ora 22.00, are loc un concert caritabil al Exiled Band. Amatorii de hip-hop au ce să vadă vineri, în club Daos, de la ora 23.00 unde Cedry2k va susţine ultimul său concert la Timişoara, în cadrul turneului de retragere.

Sâmbătă, de la ora 11.00, Opera din Timişoara va găzdui "Feeria fulgilor de nea", un spectacol de balet cu copii, pentru copii. De la ora 18.00, sala Capitol găzduieşte un concert de colinde cu Paula Seling, Marcus Sucilea şi grupul Agape. "Săptămâna de teatru Diogene V. Bihoi" se încheie sâmbătă, cu Premiile Diogene 2012, de la ora 21.00. Până atunci, însă, Casa Studenţilor va găzdui proiecţia filmului "Videograms of a Revolution" şi, de la ora 19.00, o reprezentaţie specială susţinută de invitaţi de la Bucureşti.

De la ora 19.00, Teatrul Naţional găzduieşte lansarea primului album al Nuevo Tango Quintet, intitulat "Anivertango". În apropiere, la sala Studio 5, TNT ne prezintă piesa "Vacanţa de iarnă", iar Teatrul German ne invită, de la ora 19.30, la "Urâtul". Amatorii de distracţie pot merge în No Name, de la ora 23.00, unde Skizzo Skillz va susţine un spectacol special, cu formaţia sa.

Duminică, le puteţi face un cadou de Crăciun celor mici, pentru că la Teatrul German se joacă, de la ora 11.00, "Hansel şi Gretel", un basm muzical al cărui coloană sonoră este asigurată de Ilie Stepan.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite