VIDEO Tentativă de sinucidere la Timişoara cauzată de problemele în familie şi lipsa unui loc de muncă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ameninţat că îşi pune capăt zilelor
Bărbatul a ameninţat că îşi pune capăt zilelor

Un timişorean în vârstă de 35 de ani a vrut să se arunce în gol, de la mai mulţi metri înălţime, sub ochii a zeci de clienţi ai unui supermarket din oraş. Bărbatul era extrem de supărat, el nefiind la prima tentativă de acest gen.

Pompierii, jandarmii, ambulanţa şi poliţiştii au fost mobilizaţi sâmbătă după-amiază, pe Calea Şagului din Timişoara, după ce un bărbat de 35 de ani a ameninţat că se aruncă în gol. Timişoreanul se urcase pe acoperişul unui supermarket, de unde a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor.

Bărbatul a ameninţat că îşi pune capăt zilelor

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI

În timp ce oamenii legii încercau pe bărbat să îl convingă să renunţe la tentativa de sinucidere, sinucigaşul a ajuns să se rănească de unul singur. Cu lacrimi în ochi, bărbatul a spus că nu mai suportă viaţa, având mari probleme în familie. O altă problemă pentru el a fost lipsa unui loc de muncă.

După jumătate de oră de ameninţări, oamenii legii l-au coborât pe bărbat de pe acoperiş, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale. Bărbatul a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite