VIDEO Şmecherul cu BMW care a nenorocit o femeie după ce a intrat pe trotuar conducând băut şi fără permis a fost condamnat cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au emis sentinţa finală în dosarul în care Alin Faur, şmecherul cu BMW de la Lugoj a fost acuzat de vătămare corporală din culpă pentru că a condus băut şi fără permis, a intrat pe trotuar şi a accidentat grav o femeie, scrie www.redesteptarea.ro.

Tânărul care a oripilat o ţară întreagă după ce a provocat un grav accident rutier în urma căruia o femeie a fost grav rănită a fost condamnat cu suspendare. După ce magistraţii Judecătoriei Lugoj l-au condamnat pe Alin Faur la patru ani de închisoare cu executare, judecătorii Curţii de Apel Timişoara au admis recursul formulat de şmecherul cu BMW, condamnându-l pe acesta la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Potrivit www.redesteptarea.ro, sentinţa pronunţată de Curtea de Apel este definitivă.

În primă instanţă, judecătorii lugojeni l-au condamnat pe Alin Faur la patru ani cu executare, arătând că „viaţa părţii vătămate a fost pusă în pericol în urma accidentului în primejdie, iar leziunile ce i-au fost provocate au necesitat un număr de 60 de zile de îngrijiri medicale socotite de la data producerii leziunilor în absenţa complicaţiilor”.

În aceeaşi sentinţă, emisă pe fond, judecătorii care l-au condamnat pe Faur la închisoare cu executare au mai arătat că se impune condamnarea cu executare pentru că „inculpatul conducea, sub influenţa băuturilor alcoolice un vehicul puternic din punct de vedere tehnic, cu tracţiune pe puntea spate şi fără a avea cunoştinţele necesare desfăşurării unei astfel de activităţi presupunea un risc mai mare de producere a unor consecinţe mult mai grave, sporind gradul de pericol social concret al faptelor”. Judecătorii au mai avut în vedere „atitudinea inculpatului, de părăsire a locului accidentului după producerea acestuia, de abandonare a victimei în stare de inconştienţă”.

Toate aceste argumente invocate de prima instanţă au fost desfiinţate de Curtea de Apel Timişoara, unde Faur a primit o condamnare cu suspendare. Motivele acestei decizii nu se cunosc încă pentru că hotărârea nu a fost încă redactată. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite