VIDEO Membru al unui clan de romi, filmat cum conduce fără permis, pe manelele lui Dani Mocanu: „Asta-i legea şmecheriei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căldăraş Ioan, zis David Turcu, este cercetat pentru conducere fără permis FOTO Facebook
Căldăraş Ioan, zis David Turcu, este cercetat pentru conducere fără permis FOTO Facebook

Ziarul „Adevărul” a intrat în posesia unei înregistrări video în care un membru al unui clan de romi este filmat cum conduce fără permis prin centrul unui oraş din vestul ţării. Plimbarea ilegală se realizează pe ritmuri de manele.

Căldăraş Ioan (26 de ani), zis David Turcu, membru al unui clan de romi din Lugoj, judeţul Timiş, este cercetat penal pentru conducere fără permis după ce a fost filmat conducând fără permis prin centrul Lugojului. În înregistrare Căldăraş poate fi văzut la volanul unui Volkswagen în care răsună o manea cântată de Dani Mocanu, un manelist acuzat de DIICOT că este capul unei reţele de proxenetism, spălare de bani şi trafic de persoane.

„Câinii latră, ursu’ merge. Asta-i legea şmecheriei. Am ajuns în doi trei-ani subiectul României”, acestea sunt câteva dintre versurile manelei ascultate de Căldăraş în timp ce conduce fără permis prin centrul Lugojului. Potrivit surselor „Adevărul”, filmarea a fost realizată în vara acestui an. Poliţia Timiş a confirmat deschiderea unui dosar penal pe numele lui Căldăraş, arâtând că dosarul este încă în lucru.

Membru al unui clan de romi, filmat cum conduce fără permis pe ritmuri de manele

Bunicul lui Căldăraş: „Este un gunoi”

Căldăraş Ioan, zis David Turcu, este membru al clanului condus de Titus Căldăraş, zis Ghiţă. Clanul condus de Ghiţă şi fii săi Turculeţ şi Baloo au fost în ultimul an în centrul unor scandaluri violente din Lugoj. Acum, clanul este măcinat de un conflict intern izbucnit din cauza unor probleme de familie. Ghiţă şi fiul său Turculeţ sunt în conflict. Liderul clanului, Titus Căldăraş, confirmă că nepotul său este cercetat de Poliţie pentru conducere fără permis.

„Nu ştiu dacă a fost audiat, dar se ţine de prostii în permanenţă. Mai are o abatere. A venit cineva din Deta care spune că a trimis oameni peste cineva la Deta să recupereze 100.000 de euro. Este un gunoi. Lucră cu oameni răi”, a spus bunicul lui David Turcu.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite