VIDEO „Cadou“ de 8 Martie la Timişoara. Bărbat filmat în timp ce-şi scuipa iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene incredibile au fost filmate de un timişorean pe Bulevardul Republicii, în apropierea Gării de Nord, chiar de Ziua Femeilor.

Un timişorean care a avut o cameră video montată pe maşină a surprins gesturile unui bărbat faţă de iubita lui, chiar de 8 martie, care cu greu pot fi comentate. În imaginile surprinse se poate vedea o ceartă între cei doi iubiţi. Fata are chiar un trandafir în mână. La un moment dat, fata a început să-l împingă pe bărbat, cerându-i socoteală pentru ceva. Ca răspuns, bărbatul a scuipat-o pe fată.  

I-am surprins pe aceşti doi tineri care aveau ceva de împărţit. Cam asta este faţa românilor vizavi de spălatul rufelor în public. Amândoi sunt vinovaţi. Sper să nu ajungeţi şi voi în astfel de ipostaze. Comunicarea este cel mai important lucru într-o relaţie iar atunci când vă certaţi evitaţi să o faceţi în public şi arătaţi respect faţă de persoana cu care te cerţi sau discuţi. Evitaţi violenţa”, a scris timişoreanul care a filmat scenele şi a postat pe înregistrarea pe youtube.

Youtube.com/Puscas Paul

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite