Bărbatul mutilat de 8 Martie a depus plângere împotriva nevestei care i-a smuls testiculele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat pe 8 martie la spital FOTO Adevărul
Bărbatul a fost transportat pe 8 martie la spital FOTO Adevărul

Ionel Popa (39 ani), din localitatea vasluiană Dragomireşti, care de 8 Martie a ajuns la spital după ce soţia i-a smuls testiculele, a despus plângere împotriva acesteia, cerând poliţiştilor să o tragă la răspundere.

Poliţiştii Postului de Poliţie Dragomireşti au deschis dosar penal pe numele femeii în vârstă de 49 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a bărbatului, încadrarea juridică ar putea fi schimbată în vătămare corporală, dacă, în urma incidentului, medicii vor constata o infirmitate a funcţiilor genitale sau dacă se va stabili că fapta femeii a produs ”un prejudiciu estetic grav şi permanent”.

”Urmare a plângerii prealabile forumulată de bărbatul de 39 de ani, în cauză s-a deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, încadrarea exactă a faptei urmând a se face în funcţie de concluziile medico-legale”, a precizat comisar Ştefan Sofronie, responsabil mass media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Bărbatul de 39 de ani din a ajuns pe 8 martie la spitalul din Vaslui, prezentând plăgi în zona genitală şi a declarat cadrelor medicale că soţia l-a agresat pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. Imediat după ce a ajuns la spital, bărbatul a fost pregătit pentru operaţie, medicii salvându-i testiculele.

„Pacientul a fost operat în cursul zilei de marţi, intervenţia chirurgicală a decurs bine, rămâne internat pentru supraveghere perioada următoare. Este stabil, evoluţia fiind bună, însă nu este comunicativ cu cadrele medicale”, a precizat, pentru ”Adevărul”, Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Soţia bărbatului afirmă că a recurs la acest gest pe fondul unui acces de furie, pentru că nu o ajuta la treburile casnice, arătând, totodată, că nu a primit niciodată flori de la el în cei 15 ani de ani de când sunt împreună. Femeia se teme că, după acest incident, o va alunga de acasă.

”Dimineaţă, când s-a luminat, am tras draperiile şi i-am zis să iasă şi el afară să facă treabă. Să se ducă la vie să o cureţe măcar. Iar el a început că mă înjure că îl comand eu pe el ce să facă. Şi eu atunci i-am spus ia să văd eu ce bărbat eşti tu şi atunci l-am apucat, el s-a tras şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mi-a dat o floare în viaţa lui, mi-a arătat doar toporaşi şi viorele în pădure. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. De dus mă duc la el, îl caut la spital, dar sigur mă înjură şi mă alungă de acasă, a declarat soţia bărbatului.

Ionel Popa este cunoscut ca fiind o fire recalcitrantă atunci când se află sub influenţa băuturilor alcoolice. În 2012, bărbatul a fost arestat după ce a furat, împreună cu un alt localnic animalelor unor gospodari din comună, pe care ulterior le-a comercializat  în târgurile de animale. A stat după gratii un an, fiind eliberat condiţionat în 2013. 

Mai puteţi citi:

Caz halucinant la Vaslui. O femeie a încercat să-i taie penisul soţului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie

Bărbat în stare gravă, după ce şi-a secţionat penisul cu un cuţit

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite