VIDEO ACS Poli Timişoara conduce Liga I după ce învinge şi Săgeata Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szekely este pe primul loc în clasamentul golgheterilor cu şase reuşite Foto: Mediafax
Szekely este pe primul loc în clasamentul golgheterilor cu şase reuşite Foto: Mediafax

Szabolcs Szekely, golgheterul primei divizii, a marcat cel de-al şaselea gol în acest sezon. Pentru Săgeata a marcat Popa. Golul victoriei pentru bănăţeni a fost înscris de Boldea

ACS Poli continuă să fie suspriza campionatului. După patru etape, echipa nou promovată în Liga I este pe primul loc în clasament, cu zece puncte.

Trupa lui Vali Velcea a câştigat meciul disputat la Constanţa, în faţa celor de la Săgeata Năvodari.

Bănăţenii au deschis scorul în minutul 3, prin Szabolcs Szekely, care a ajuns la golul cu numărul şase în aceast campionat. Atacantul a marcat din faţa porţii după o pasă excelentă de la Trandu.

Szekely a mai avut o ocazie uriaşă în minutul 15, însă mingea şutată de el a trecut puţin pe lângă poartă.
 

Fotbaliştii pregătiţi de Tibor Szelymesi au egalat în minutul 35, prin Florin Popa, care a înscris cu o lovitură cu capul. 
 

Szebolcs Szekely a mai avut o ocazie imensă, după o frumoasă preluare cu călcâiul, atacantul a şutat puternic, însă balonul a lovit bara transversală.


După pauză, în minutul 68, Boldea a marcat golul care a adus cele trei puncte pentru ACS Poli. 

Vedeţi golurile marcate în meciul Săgeata Năvodari - ACS Poli Timişoara

Săgeata Năvodari: Panagopoulos -  Peteleu, Popa, L. MunteanuV. Lupu (min. 58 Chiţu, min. 63 Iordache) -  N’Doye, Muzac (min.70 Vezan) –Filip  V.Dinu   Tigoianu  -  Popin. Antr. Tibor Szelymesi


ACS Poli: Nuno Claro (min. 39 Coca) -  Nohai, Scutaru, Şeroni, Nicola -  Bărbuţ, Ov. Petre, Trandu, Nanu (min. 74 Popovici) – Boldea (min. 83 Gorobsov) - Szekely. Antr. Valentin Velcea


“Mă bucur că am reuşit să înscriu pentru o victorie foarte grea, Mă bucur că am luat trei puncte în faţa unei echipe bune, nou promovată ca noi. Obiectivul nostru este să luăm cât mai multe puncte şi să nu pierdem. Credeam în potenţialul echipei. E o bucuire că suntem pe primul loc şi suntem neînvinşi”, a declarat Nicu Boldea. 


Antrenorul Valentin Velcea are motive să fie mândru de jucătorii săi. 


“Secretul este că avem o muncă de echipă, un club stabil, cu jucători dornici de afirmare. Am dat dovadă de forţă psihică. Condiţia fizică a decis soarta partidei. Am crezut tot timpul în jocul ofensiv şi am forţat această victorie. Mă bucur că reconfirmăm. Vreau să arătăm din ce în ce mai bine. Noi avem un obiectiv, locurile 1-10. La cum jucăm putem spera la mai mult”, a declarat Valentin Velcea.
 

Citeşte şi:
 

FOTO VIDEO Povestea noului golgheter al Timişoarei. A început să dea goluri după ce s-a mutat din Complexul Studenţesc

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite