Vedetă Playboy eclipsată de căţei cu fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Lăzuran la braţ cu designerul Adrian Haiduc
Ramona Lăzuran la braţ cu designerul Adrian Haiduc

Designerul Adrian Haiduc a lansat colecţia de haine pentru căţei cu perle şi pietre semipreţioase.Printre vedetele care au încercat să eclipseze patrupedele s-a numărat şi vedeta playboy, Ramona Lăzuran.

În cadrul deschiderii Târgului de Crăciun, organizat de Camera de Comerţ, a avut loc o inedită prezentare de modă. De această dată, vedetele nu au mai fost manechine cu picioare lungi, ci căţeii de talie mică. Colecţia „Hart and Zoll” a fost realizată de Haiduc împreună cu Laura Verdeţ şi Gabriela Sârb. „Acum s-au rezolvat toate problemele. Căţeii au şi colier, şi haine. Putem vorbi de căţei cu fiţe accesorizaţi în tendinţe”, a declarat Adrian Haiduc.

În opinia designerului, tendinţele pentru 2010 în ceea ce priveşte bijuteriile animalelor de companie sunt : maxim 50 la sută perle, restul piatre preţioase. Printre manechinele care au încercat să eclipseze micuţele animale a fost vedeta Playboy, Ramona Lăzuran.

Povesti cu „iepuraşi”

Cea mai ieftină piesă din colecţie costă 100 de euro, iar cel mai valoros se ridică la preţul de 300 euro. „Eu sunt în curs e achiziţionare a unui bichon, specia cea mai mică. Am în curte un Rottweiler, pe care nu pot să-l accesorizez pentru că mănâncă perlele”, a declarat Ramona Lăzuran, vedeta Playboy. Aceasta a povestit cum a avut de furcă cu o capră în Egipt. „Nu este glumă. Când m-am apropiat cu faţa de el, a deschis gura şi mi-a smuls cerceii cu perle”, a mai spus Lăzuran.

Colecţia „Hart and Zoll” va fi lansată şi la Bucureşti, pe 9 decembrie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite