Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigitte Sfăt duce o viaţă tumultoasă
Brigitte Sfăt duce o viaţă tumultoasă

Fostul model  Playboy, Brigitte Sfăt, de 33 de ani, spune că soţul ei, Ovidiu Torj, de 39 de ani, o împiedică să îşi vadă copilul de aproape apoape doi ani. Cei doi s-au căsătorit în 2007, după ce ambii ieşit din puşcărie. Sfăt şi Torj au fost condamnaţi pentru că au schestrat şi bătut un bărbat care le dartora bani.

VIDEO Vedeta Playboy Ramona Lăzuran şi-a expus sânii din greşeală în faţa unor copii, la mall

Căsnicia dintre Brigitte Sfăt şi Ovidiu Torj îşi trăieşte ultimele clipe pe holurile Palatul de Justiţie din Timişoara. Bătălia dintre cei doi se dă acum pentru fiica celor doi, în vârstă de doi ani şi şase luni. În timp ce fotomodelul  pretinde că fiica ei e ţinută abuziv de Torj la domiciliul buncii, soţul ei spune că Brigitte nu s-a ocupat de îngrijirea copilului niciodată şi e dezinteresată de situaţia fetiţei.

Susţine că soţul o ţine departe de fiică
„Relaţia mea cu soţul meu este pur formală, lipsită de consistenţă. Nu mai avem o viaţă de familie din iulie 2009, de când nu mai locuim împreună. El m-a împiedicat prin manifestări violente să o iau înapoi acasă pe fiica mea pentru a mă ocupa de creşterea acesteia", a declarat modelul în cererea sa de divorţ înregistrată la Judecătoria Timişoara.

Certuri şi bătăi imediat după căsătorie
Fotomodelul Playboy spune că certurile şi bătăile dintre ea şi soţul ei au început imediat după căsătorie, în 2007, când cei doi au hotărât să îşi unească destinele după ce au înfruntat puşcăria pentru aceeaşi infracţiune: lipsire de libertate. „Ne-am căsătorit în 12 iulie 2007, cu o zi înainte să se nască fiica noastră. Neînţelegerile dintre mine şi Ovidiu au început la foarte scurt timp după încheierea căsătoriei, el lipsind foarte mult de acasă fără să ofere nici un fel de explicaţii, nu avea un loc de muncă şi pentru că nu avea venituri eu au fost nevoită să înreţin familia. Pe fondul acestui comportament, însoţit de violenţe de limbaj sau fizice, între noi au apărut grave neînţelegeri", a mai declarat Sfăt la Judecătoria Timişoara. Ancheta socială realizată recomandă instanţei ca micuţa să-i fie încredinţată lui Brigitte Sfăt.


Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare

Modelul Playboy locuieşte cu părinţii
Fotomodelul,  care locuieşte acum cu părinţii ei într-un apartament cu patru camere din centrul Timişoarei, susţine în cererile de divorţ fie că este operator de computer plătită cu 1.500 de lei de o firmă, fie că este administrator al firmei Maestro, unde şi soţul ei deţine acţiuni. Brigitte a cerut divorţul pentru prima dată în 2008, la nici un an de la căsătoria cu celebrul interlop. Apoi a înregistrat o nouă solicitare de divorţ în 2009. Ambele procese au fost suspendate, pentru că nu s-a prezentat la proces. Acum însă fostul model Playboy vrea cu orice preţ să îşi recupereze fiica Sara, care este crescută de doi ani se părinţii soţului ei. 

Mai au copii din alte relaţii

Brigitte Sfăt mai are un copil de opt ani, în urma relaţiei cu afaceristul timişorean Octavian Sfăt, decedat în condiţii misterioase în decembrie 2002. Ovidiu Torj, care susţine că acum deţine mai multe afaceri in Austria, mai are şi el un copil dintr-o relaţie mai veche. Puştiul are 14 ani şi locuieşte în Franţa.

Condamnaţi pentru sechestrare şi tortură pentru bani

Sfăt şi Torj au fost condamnaţi la închisoare, pentru că în noaptea de 16 spre 17 februarie 2003, au sechestrat şi bătut cu sticle de plastic pline cu apă în clubul Discoland, doi bărbaţi care îi datorau lui Sfăt 5.000 de euro şi i-au pus să semneze un contract prin care se îndatorau cu un miliard de lei vechi. Condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, Sfăt s-a ascuns iniţial de poliţişti, apoi s-a predat. E a făcut doi ani de puşcărie şi a rămas cu un rest de pedeapsă de 533 de zile.


Fratele lui Ovidiu Torj e tot în puşcărie

Lucian Torj, fratele mai mic al lui Ovidiu, este după gratii din ianuarie 2009, când a fost săltat de trupele speciale ale Poliţiei Timiş din casa sa din Biled, unde era consilier local. Lucian Torj este judecat pentru proxenetism şi intracţiuni de crimă organizată, după o anchetă de aproape un an a procurorilor DIICOT, fiind acuzat că a condus cu o mînă de fier o reţea care se ocupa cu şantaje şi recuperări de bani, el fiind arestat alături de alţi 12 indivizi. Cu toate acestea, probele anchetatorilor depuse la dosar împotriva lui Torj sunt destul de „subţiri" şi ele se rezumă la convorbiri telefonice interceptate de SRI şi mai puţin la probe materiale concrete. 

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite