UPDATE Incendiul de la compania TRW din Timişoara a fost stins după două ore. Pompierii au intervin cu 10 autospeciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, în jurul prânzului la un punct de lucru al companiei TRW din Timişoara. Incendiul a izbucnit la etajele superioare ale unei clădiri din incinta fabricii. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale.

Un incendiu violent a izbucnit marţi la un punct de lucru al producătorului de componente auto TRW din Timişoara. Focul izbucnit la fabrica din zona Pădurea Verde din Timişoara şi fumul gros au putut fi văzute de la distanţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Banat, la faţa locului au fost trimise 10 autospeciale, iar 110 angajaţi au fost evacuaţi.

Conform directorului Ovidiu Ambruş, zona de producţie nu a fost afectată iar cauzele incendiului sunt în investigare de către ISU Banat. Conform procedurilor de Sănătate şi Securitate în muncă toţi angajaţii au fost evacuaţi imediat în afara ariei de potenţial pericol. 

"Compania TRW Automotive Safety Systems doreşte să îşi exprime pe această cale mulţumirea şi recunoştinţa către angajaţii ISU Banat, care au avut o intervenţie rapidă, de sub patru minute, la locaţia incendiului. În două ore, s-a reuşit stingerea completă şi eliminarea riscurilor asociate. Nu au fost înregistrate accidente sau intervenţii medicale, iar la orele 13.00, s-a reluat activitatea în cadrul companiei”, se arată într-un comunicat transmis de Ovidiu Ambruş, director TRW Timişoara.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite