Un violator care a abuzat o minoră în faţa altor copii şi a fost condamnat la patru ani de închisoare, eliberat după doi ani şi patru luni de puşcărie

0
0
O fată din Lugoj a fost bătută şi violată. Autorul a primit patru ani de închisoare din care a executat 2 ani şi patru luni FOTO Arhivă
O fată din Lugoj a fost bătută şi violată. Autorul a primit patru ani de închisoare din care a executat 2 ani şi patru luni FOTO Arhivă

Un tânăr de 24 de ani din Lugoj, condamnat la patru ani de închisoare pentru că a lipsit-o de libertate timp de patru ore şi a violat-o pe o minoră, în faţa altor doi copii, a fost eliberat condiţionat de Tribunalul Timiş, decizia fiind definitivă.

„Adevărul” v-a prezentat, marţi, modul în care Justiţia a rezolvat cazul unei minore abuzate şi obligată să întreţină raporturi sexuale orale cu un tânăr, totul sub privirea a doi minori. Între timp, au apărut informaţii noi în acest sens, ziarul „Adevărul” identificând sentinţa prin care Călin Alexandru Gurmai, condamnat la patru ani de închisoare, a fost eliberat condiţionat după doi ani şi patru luni de detenţie.

Încarcerat la Penitenciarul Timişoara în martie 2013, Gurmai a depus la Judecătoria Timişoara o cerere de eliberare condiţionată, care a fost, însă, respinsă. Sentinţa Judecătoriei Timişoara a fost contestată, iar Tribunalul Timiş a admis contestaţia, dispunând eliberarea condiţionată a lui Gurmai, condamnat la patru ani, după doi ani şi patru luni de închisoare. Sentinţa, pronunţată la începutul acestei luni, este definitivă.

Faptele cumplite ale infractorului

Datele din rechizitoriul de trimitere în judecată sunt înfiorătoare şi arată că totul a început în seara zilei de 26 septembrie 2010, când minora B.A.C a fost chemată de „prietena” sa, G.L.R. la locuinţa acesteia din urmă, sub pretextul că nu se simte bine. La locul întâlnirii, B.A.C. a fost întâmpinată de Roxana Fazakas şi Alexandru Gurmai, fostul prieten al tinerei B.A.C. Fără niciun motiv, Roxana Fazakas a început să o lovească pe tânără cu palmele peste faţă, a tras-o de păr şi a ameninţat-o că dacă plânge o omoară. Roxana Fazakas i-a mai cerut fetei să se dezbrace.

Aceasta a refuzat, iar Fazakas a lovit-o din nou, nu înainte de a-l trimite pe Gurmai să cumpere de băut. După aproximativ o oră şi jumătate, Gurmai s-a întors însoţit de minorii I.A. şi P.O. Roxana Fazakas a tăbărât din nou asupra fetei B.A.C., a dezbrăcat-o cu forţa şi i-a făcut mai multe poze cu telefonul mobil. Ulterior,  Roxana Fazakas i-a cerut victimei să meargă în baie şi să întreţină raporturi sexuale orale cu Gurmai Alexandru.

Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, victima a fost târâtă de păr până în baie.  „Ca urmare a refuzului părţii vătămate, a fost agresată din nou de către inculpata Fazakas, care a lovit-o cu piciorul în diverse zone ale corpului şi ca urmare, a fost constrânsă să aibă un raport sexual oral cu Gurmai Alexandru  – fostul prieten al părţii vătămate - raport sexual ce a fost filmat de către inculpata Fazakas Roxana cu telefonul mobil”, se arată în datele de la dosar. Potrivit aceleiaşi surse, puştii care au asistat la scenele de violenţă „au văzut prin geamul de la baie cum partea vătămată, obligată de învinuita Fazakas Roxana, a avut raport sexual oral cu Gurmai Alexandru, ulterior aceştia vizionând şi înregistrarea făcută de Fazakas Roxana”. Gurmai şi Fazakaş au fost condamnaţi în primă instanţă cu suspendare, ajungându-se la condamnare abia în apelul de la Curtea de Apel Timişoara. 

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite