Un tânăr de 18 ani a fost reţinut pentru că a blocat contul de Facebook a unei femei. I-a cerut 200 de euro pentru a avea acces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii primiţi de adolescent FOTO IPJ Timiş
Banii primiţi de adolescent FOTO IPJ Timiş

Un tânăr de 18 ani a ajuns în arestul IPJ Timiş, deoarece a fost prins în flagrant luând 200 de euro de la o tânără căreia i-a blocat contul de pe o reţea de socializare. Băiatul i-a cerut fetei banii ca să îi redea accesul la propriul cont.

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 23 de ani că un adolescent necunoscut ar fi abordat-o pe o reţea de socializare spunându-i că i-a blocat contul la aceea aplicaţie, cerându-i o sumă de 200 de euro pentru a-l debloca ulterior.  

Cei doi au stabilit locul de întâlnire în parcarea unui supermarket de pe Calea Circumvalaţiunii din Timişoara, în cursul dimineţii de duminică, 7 august, pentru a-i remite în acest sens suma de 200 de euro.  

În baza celor sesizate, poliţiştii au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, în timp ce a primit de la persoana vătămată suma de 200 de euro.  

Acesta a fost imobilizat şi încătuşat, ulterior fiind condus la audieri. 

Băiatul de 18 ani, acuzat de comiterea infracţiunii de şantaj a fost dus în arestul IPJ Timiş, acolo unde va petrece 24 de ore. 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Cum să-ţi recuperezi permisul auto inducându-le judecătorilor dubii referitoare la corectitudinea poliţiştilor

Cum a fost învinsă Poliţia cu propriile arme. Un şofer şi-a recuperat permisul folosindu-se chiar de filmarea agenţilor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite