Un puşti de 17 ani, singurul elev al regretatului chitarist Adi Bărar, pe scenă cu trupa Cargo VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Cristian
David Cristian

David Cristian a crescut în spatele scenei, îndrăgostindu-se de chitară şi devenind apoi elevul lui Adi Barar, singurul, de altfel.

David Cristian a fost alături de trupa Cargo în ultima perioadă. El a cântat la chitară şi în concertul de duminică, de la Brezoi, la Festivalul Mentor Rock Gathering, în memoria lui Adi Bărar, chitaristul şi fondatorul trupei Cargo, decedat în luna februarie.  

Copilul care a crescut în spatele scenei, s-a îndrăgostit de chitară şi a devenind apoi elevul lui Adi Barar, singurul, de altfel.  

„Sperăm să va bucuraţi şi voi de prezenţa lui, aşa cum o facem şi noi, fără să ne gândim o clipă că există cineva care îl poate înlocui pe Adi Bărar”, au scris cei de la Cargo pe pagina lor de Facebook. 

„Tehnică desăvârşită, cunoaştere impecabilă a instrumentului, o apariţie cool & chill, emanând un calm şi o stăpânire de sine absolut incredibile la un copil de 17 ani! Rock on, dude! Sunt convins că, de undeva de acolo de Sus, Adi te priveşte şi e mândru de tine!”, a comentat Ramon Radosav, fost membru al trupei Cargo. 

Cristian David urcă pe scenă de la minutul 30.

La festivalul Mentor Rock Gathering au mai concertat Phoenix, Compact, Iris C. Minculescu, Valter şi Boro, Trooper şi mulţi alţii!  
 

Vă mai recomandăm:

Regretatul Adi Bărar va avea bust pe Aleea Muzicienilor din Timişoara. Amenajare deosebită pe promenada de la Flora, leagănul rockerilor bănăţeni

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum pe pământ de prietenii motociclişti. Înmormântare în carantină FOTO VIDEO
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite