Un interlop care a fugit de DIICOT şi s-a bătut cu poliţiştii când a fost capturat, pus în libertate la trei luni de la arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai vânaţi hoţi din vestul ţării, arestat în lipsă după ce a fugit de DIICOT şi capturat la sfârşitul lunii noiembrie, a fost pus în libertate sub control judiciar.

Adrian Bolbos, unul dintre membrii grupării de spărgători de lux acuzate că a dat mai multe spargeri în zona de vest a ţării, a fost pus în libertate sub control judiciar în urma unei decizii a Tribunalului Timiş confirmate de Curtea de Apel Timişoara. Bolbos a reuşit să fugă în momentul percheziţiilor DIICOT, existând suspiciuni că acţiunea DIICOT a fost compromisă de o „cârtiţă”. Ulterior, Adrian Bolbos a fost arestat preventiv în lipsă, iar la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut a fost capturat la Salonta.

Operaţiunea de capturare a lui Bolbos la Timişoara a fost un eşec total. Poliţiştii şi jandarmii care îl vânau pe interlop sunt trimişi în judecată pentru că i-au snopit în bătaie pe doi tineri nevinovaţi confundaţi cu complicii lui Bolbos. La scurt timp de la incident, Adrian Bolbos a fost prins în Salonta, iar surse judiciare au declarat că în momentul capturării, inculpatul s-a bătut parte în parte cu poliţiştii.

După arestarea preventivă pentru 30 de zile, Adrian Bolbos a fost plasat în arest la domiciliu, iar în cursul acestei săptămâni, inculpatul a fost pus în libertate sub control judiciar. Surse apropiate dosarului au declarat că judecătorii i-au pus în libertate pe Bolbos şi pe un alt membru al reţelei de spărgători de lux, Ciprian Mihălţan, pentru că referatul de prelungire a arestului la domiciliu întocmit de DIICOT nu prezintă niciun motiv care să justifice măsura, iar lăsarea în libertate nu ar afecta ordinea publică. În acelaşi dosar Abraham Eduard Sebastian a fost plasat din arest preventiv în arest la domiciliu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite