Un câine poliţist din Timiş a făcut o captură de ţigări. Cartuşele erau ascunse într-un camion "tunat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au avut nevoie de ajutorul unui câine special dresat pentru căutări
Poliţiştii au avut nevoie de ajutorul unui câine special dresat pentru căutări

Cu ajutorul unui câine poliţist, oamenii legii din Timiş au găsit 2500 de pachete de ţigări, care erau ascunse în mai multe compartimente secrete dintr-un camion. 

Captura a avut loc pe DN 6, în localitatea Remetea Mare, ţigările fiind ascunse într-un autocamion condus de Vasile V., de 50 de ani, din comuna Ponoarele judeţul Mehedinţi. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române, a reieşit faptul că şoferul nu deţinea licenţă de transport rutier marfă, fapt pentru care s-a dispus măsura reţinerii plăcuţelor cu numerele de înmatriculare în vederea indisponibilizării autovehiculului", a spus Mădălina Mezdrea, ofiţer de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii au descoperit în cabina autocamionului mai multe pachete de ţigări netimbrate, fapt pentru care au folosit un câine specializat în depistarea substanţelor interzise. Într-un compartiment aflat deasupra cabinei au fost găsite peste 2.500 de pachete de ţigări timbrate necorespunzător de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 25.000 de lei. Totodată  au mai fost descoperite şi alte compartimente ascunse, dar în care nu se aflau ţigări.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. De asemenea, întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite