Un bărbat a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, joi dimineaţa, la Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii cercetează locul unde a fost găsit bărbatul. FOTO: redesteptarea.ro
Criminaliştii cercetează locul unde a fost găsit bărbatul. FOTO: redesteptarea.ro

Trupul neînsufleţit a fost găsit în jurul orei 9.00, în spatele bazarului de lângă Piaţa "George Coşbuc" din Lugoj. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a decedat în timpul nopţii şi, din primele investigaţii, moartea pare să fi fost accidentală.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti în persoana lui Ilarie Mihart, din comuna Deveselu, judeţul Mehedinţi. Din primele informaţii reiese că acesta s-ar fi tăiat accidental, la picioar, cu un cuţit pe care îl avea într-o plasă şi care i-a provocat o plagă de aproximativ 5 centimetri. Anchetatorii iau în considerare ipoteza că bărbatul s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut în cuţit, vârful acestuia fiind ieşit prin plasa pe care au găsit-o lângă cadavru.

Conform redesteptarea.ro, Ilarie Mihart era cunoscut compercianţilor din zonă, pentru că îi ajuta la descărcatul mărfurilor în schimbul unor sume de bani. Comercianţii mai spun că bărbatul obişnuia să doarmă pe mesele din piaţă şi că a refuzat în mai multe rânduri adăpostul oferit de unii dintre ei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite