Un avion al companiei Tarom a suferit o avarie la aterizare pe Aeroportul din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion al companiei Tarom a suferit o avarie la aterizare, luni după-amiază, pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia“ din Timişoara, după ce una dintre anvelopele roţilor de la trenul de aterizare s-a tăiat.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că avaria de la roata trenului de aterizare a fost constatată doar după parcarea avionului, de către dispecerii de la sol, care i-au informat pe membrii echipajului cu privire la avarie. 

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional ”Traianb Vuia” din Timişoara, luni după-amiază a avut loc un incident în care a fost implicată o aeronavă a companiei Tarom.

Avionul care venea de la Bucureşti a suferit o avarie la aterizare după ce anvelopa uneia dintre roţile trenului de aterizare s-a tăiat.

Piloţii au reuşit să aterizeze, totuşi, fără probleme, iar pasagerii au fost debarcaţi în siguranţă.

Aeronava a fost parcată şi a fost anulată întoarcerea la Bucureşti care era programată pentru ora 14.25.

La orele 18.45 este aşteptată din Bucureşti o echipă tehnică ce va inspecta avionul pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

Între timp, angajaţii Aeroportului Timişoara au verificat pista de aterizare decolare, iar aceasta este curată, în condiţii perfecte pentru manevre. Ei au anunţat că se poate ateriza şi decola în condiţii de maximă siguranţă.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri