Tragedie pe un drum de piatră din Timiş. Doi bărbaţi au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un canal cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi de 53 şi 57 de ani din judeţul Timiş au murit în urma unui accident produs pe un drum de piatră mai puţin circulat din judeţ. Cei doi, paznici la o firmă de prospecţiuni, se îndreptau spre locul de muncă în momentul în care a avut loc accidentul.

Doi bărbaţi din Timiş au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un canal cu apă de pe drumul care face legătura între localităţile Valcani şi Beba Veche. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 53, respectiv 57 de ani, se îndreptau spre punctul lucru unde urmau să intre în tură, fiind paznici la o firmă de prospecţiuni. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un canal cu apă.

„La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de intervenţie, un echipaj SMURD şi 7 pompieri. La sosirea la locul intervenţiei, pompieri au găsit două victime (bărbaţi), una în interiorul autoturismului si cealaltă sub autoturismul răsturnat şi au intervenit pentru extragerea acestora. Victimele au fost predate echipajelor medicale. Din nefericire, însă, a fost constatat decesul acestora, a transmis ISU Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite