Timișorenii au stat la coadă să fie caricaturizați de Popa's GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Academia Popa's în Piața Unirii din Timișoara
Academia Popa's în Piața Unirii din Timișoara

Unul dintre cele mai gustate evenimente dedicate Zilei Timișoarei a fost desfășurarea de forțe a Popa's Academy. Caricaturiștii n-au avut milă de timișorenii care s-au îngrămădit în Piața Unirii să fie portretizați de discipolii deținătorului mai multor recorduri mondiale. 

Cele mai multe dintre persoanele prezente la eveniment s-au așezat la coadă în fața mesei unde se aflau creioanele lui Ștefan Popa Popa's. ”De o săptămână aștept. Am citit despre eveniment și astăzi mi-am modificat tot programul numai ca să am o caricatură de la domnul Popa's. M-a surprins perfect, sunt un tip mai corpolent și destul de zâmbăreț. Sunt sută la sută mulțumit. M-am declarat mai demult un fan al dumnealui, îi urmăresc în special caricaturile politice”, a declarat timișoreanul Roberto Munteanu, 34 de ani.

Academia Popa's în Piața Unirii din Timișoara

Vezi AICI o GALERIE FOTO cu membrii Popa's Academy la muncă

”Cu ocazia Zilei Timișoarei am hotărât să oferim gratuit caricaturi. Ideea a fost să-i bucurăm pe timișoreni. Programasem două ore pentru eveniment, dar în urma nenumăratelor cereri am hotărât să rămânem mai mult. Până când? Până picăm jos!”, s-a amuzat Ștefan Popa Popa's.

Academia de caricatură va fi din nou prezentă în stradă, mâine, de la ora 17.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite