Timisoara: Sexy pe Internet, dar singure în viaţa reală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele minore care apelează la Internet pentru a-şi găsi relaţii de lungă durată se descriu pe site-urile matrimoniale ca fiind sexy, bisexuale şi greu de cucerit.

Psihologii, dar şi detectivii particulari angajaţi de părinţii îngrijoraţi spun că aceste obiceiuri pot afecta grav viitorul tinerelor.

 „Fetele care ajung de la o vârstă atât de fragedă să se posteze pe astfel de site-uri au o stimă de sine foarte scăzută, iar prin descrieri neconforme cu realitatea, ele pot deveni ce îşi doresc. Astfel de comportament apare de obicei la fetele care acordă o atenţie excesivă fizicului lor, stau mult la calculator şi care nu sunt lăudate pentru ceea ce sunt. Din păcate, astfel de fete vor fi apreciate doar pentru ce oferă, vor fi nefericite şi necăsătorite”, a precizat psihologul Oana Bot.

Părinţii care ajung să bănuiască astfel de comportamente nu ezită să apeleze la detectivi particulari. „Am avut cazuri de părinţi care ne-au rugat să descoperim ce prieteni are fata lor pe internet. Mereu am recomandat însă programele de blocare a acestor site-uri”, a precizat Mircea Bănescu, detectiv particular din Timişoara.

Model de chat cu o puştoaică

Fetele acceptă rapid prietenia unui băiat care doreşte să vorbească cu ele şi se destăinuie foarte uşor. „Am ceva la inimă şi nu am voie să fac efort, iar la soare puternic ameţesc, aşa m-am născut”, a scris o fată într-o conversaţie pe un astfel de site. „Eu până acum am întâlnit numai obsedatzi”, e o altă frază dintr-o conversaţie cu o fată de doar 14 ani, pe unul din site-urile matrimoniale.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite