Timisoara: PORTRET/Iuliana Lustch: „Machiajul este o magie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: PORTRET/Iuliana Lustch: „Machiajul este o magie”
Timisoara: PORTRET/Iuliana Lustch: „Machiajul este o magie”

Tânăra este make-up artist profesionist. La serviciile ei apelează unele vedete, dar şi unii politicieni, pentru machiaje electorale.

Profil

Născută - 8 iunie 1981, Hunedoara
Educaţie - Facultatea de Relaţii Publice
Carieră - Make-up artist de trei ani
Familie - Căsătorită

Experienţa în domeniu a început pentru Iuliana în urmă cu patru ani, când a lucrat ca asistentă a unui make-up artist din Timişoara. Apoi a lucrat la o renumită companie de cosmetice pentru care a făcut deplasări în ţară cu ocazia diferitelor prezentări. Acum, tânăra este make-up la un salon din Timişoara, dar nu ratează ocaziile atunci când este solicitată de vedete.

„Am machait-o anul trecut pe Jojo, pentru videoclipul pe care l-a filmat în Timişoara. A fost o experienţă plăcută pentru mine”, a spus Iuliana. Aceasta a mai spus că la astfel de evenimente trebuie să fie permanent lângă artist.

În pas cu moda

Iuliana Lustch spune că pentru a fi un make-up artist bun trebuie să fii tot timpul în tendinţe şi să şti ce se poartă. Tânăra spune că majoritatea clientelor care îi calcă pragul sunt tinere cu care se consultă înainte de a începe lucrul. „De obicei clientele vor machiaje de seară, pentru diferite evenimente. De asemenea, vara se poartă un machiaj, cât mai natural, iarna se poartă un altfel de machiaj”, a mai spus Iuliana. Ea spune că produsele cu care lucrează sunt exclusiv străine, profesionale, iar preţul unei şedinţe, care cuprinde şi gene false, este de 180 de lei.

Timişoara nu este tărâm al machiajului

Make-up artistul spune că în Timişoara oportunităţile nu sunt ca în Bucureşti. „Aici nu au loc atâtea evenimente sau prezentări de modă şi de asemenea, nu sunt atâtea vedete cum sunt în Bucureşti pentru că astfel de persoane apelează cel mai mult la servicii profesionale”, a spus Iuliana Lustch. Aceasta spune că nu o atrage Bucureştiul şi „vedetele” ei şi vrea să rămână în Timişoara şi să fie o profesionistă desăvârşită.

Întrebări şi răspunsuri

Ce are special meseria ta?
Poţi să fii creativ. Eşti ca un magician care îşi pune în valoare lucrarea. Pentru mine este foarte important să văd cum o clientă pleacă de la mine mulţumită, radiind de bucurie.

Cum te vezi peste 10 ani?
Sper să fiu sănătoase şi să pot munci. Mă văd tot aici în Timişoara, acumulând cât mai multă experienţă şi eventual studioul meu de masaj.

Care sunt preţurile unei şedinţe de machiaj?
Un set complet de servicii care cuprinde şi aplicarea genelor false costă 180 de lei. Produsele sunt ale unor firme renumite, profesionale.

Ce-i place

Tânăra adoră ce face şi vrea să fie cea mai bună în domeniu. De asemenea, Iulianei îi place mult să călătorească, dar şi să stea de vorbă cu clientele şi să vadă satisfacţia lor după ce le machiază. „Îmi place să citesc, dar şi să ies cu prietenii în oraş fără a fi neapărat genul de om petrecăreţ.“

Ce nu-i place

„Nu îmi plac persoanele egoiste şi nici superficialitatea. Nu îmi place nici când unele cliente întârzie la programare, dar le înţeleg de fiecare dată”, a spus Iuliana râzând. Ca şi anotimpuri Iulianei nu îi place iarna preferând zilele călduroase de vară, când poate să iasă mai mult.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite