Supravieţuitorii carnagiului din Ungaria au fost vizitaţi de rude. Soţia tiristului pune carnagiul pe seama oboselii soţului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
14 români au murit într-un accident în Ungaria
14 români au murit într-un accident în Ungaria

Rudele au venit la prima oră a dimineţii la Szeged ca să îi viziteze pe cei doi supravieţuitori ai carnagiului în care 14 români şi-au pierdut viaţa. Rudele au intrat cu lacrimi în ochi în spital. În continuare, singurul pasager din microbuz care a scăpat cu viaţă din accident trăieşte prin intermediul aparatelor medicale.

Atât rudele pasagerului din microbuz, cât şi cei ai tiristului care a provocat carnagiul, au venit să îi vadă pe supravieţuitori. Cu lacrimi în ochi, soţia şoferului de TIR l-a vizitat mai întâi pe bărbatul care a scăpat cu viaţă din microbuz. Ea s-a întâlnit şi cu rudele victimei şi le-a spus că îi pare rău că soţul ei a ajuns să provoace carnagiul.

EDITORIAL Demența din Ungaria și nebunia din România

Şoferul care a provocat carnagiul era bolnav

DAŢI CLICK PENTRU GALERIE FOTO

image

"M-am împotrivit plecării soţului meu în delegaţie. M-am tot rugat de el să nu mai lucreze la firma de tiruri. Tot timpul era obosit. M-am temut să nu provoace vreun dezastru. Acum e prea târziu să mai schimbăm ceva", a spus soţia şoferului de tir.

DAŢI CLICK PENTRU GALERIE FOTO

image

Medicii maghiari sunt în continuare extrem de rezervaţi asupra şanselor de supravieţuire ale singurei victime care a scăpat cu viaţă din microbuz. Acesta este în stare extrem de gravă, fiind conectat la aparate. În stare gravă este şi şoferul tirului, care este sub tratament cu calmante. Din această cauză, poliţiştii maghiari încă nu au reuşit să îl audieze pe cel acuzat că e vinovat de carnagiul în care 14 români şi-au pierdut viaţa.

Citește alte datalii mai jos:

Patronul TIR-ului care a provocat carnagiul din Ungaria-un fost politist de frontiera-urmarit de necazuri

Şoferii români de autocare, spaima autostrăzilor din Ungaria: "Goana după bani îi face inconştienţi"

Şoferul TIR-ului ucigaş a fost reţinut pentru 72 de ore, deşi este în stare gravă la spital

Carnagiu la graniţa cu România: Un TIR românesc a provocat un accident cu 14 morţi pe autostrada Szeged- Mako GALERIE FOTO

El este şoferul TIR-ului care a provocat accidentul cu 15 morţi din Ungaria   

Una din victimele carnagiului de pe autostrada din Ungaria este din Neamţ

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite