Suporterii unei echipe de fotbal stau o noapte întreagă în frig. Vor să simtă „o mică parte din chinurile la care sunt supuse persoanele fără adăpost”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO newspascani.ro
FOTO newspascani.ro

Suporterii echipei de Liga a doua ASU Politehnica Timişoara vor sta o noapte întreagă în frig pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la problemele cu care se confruntă oamenii străzii. Prin această acţiune, suporterii vor să simtă „o mică parte din chinurile la care sunt supuse persoanele fără adăpost”.

Suporterii ASU Politehnica Timişoara organizează o acţiune menită să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă persoanele fără adăpost. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la stadion Ştiinţa, suporterii vor petrece o noapte întreagă în frig, fiind protejaţi doar de haine călduroase, izoprenuri şi saci de dormit. „Participanţii vor simţi astfel, prin intermediul unei experienţe şocante o mică parte din chinurile la care sunt supuse persoanele fără adăpost în fiecare noapte a sezonului rece”, se arată în anunţul referitor la eveniment.

Pe tot parcursul nopţii, participanţii la acţiune vor primi ceai cald şi cafea, având posibilitatea şi să se încălzească la un foc de tabără special amenajat. „Acolo ne vom uita împreună la proiecţii de film din expediţiile lui Horia Colibăşanu, omul care a pus România pe harta alpinismului mondial, vom depăna povestiri din munţii României sau din alte părţi sau ne vom putea descoperi talente ascunse alături de chitările unor veritabili maeştri.Vom realiza de-a lungul nopţii transmisii live pe canalele noastre social-media, vom posta fotografii şi îi vom încuraja pe toţi cei ce ni se alătură să o facă, alături de hashtagul #subcerulliber, îndemnând astfel cât mai mulţi oameni să ni se alăture. Vom invita alături de noi toţi suporterii, pentru a sta la foc, pentru a cânta, a bea şi pentru a susţine o cauză nobilă, aşa cum am făcut-o de atâtea şi atâtea ori până acum”, mai arată suporterii ASU.

Acţiunea are şi un scop caritabil, pentru fiecare dintre participanţii la acţiune companiile din Timişoara donând o sumă de bani. „Toţi banii strânşi vor fi oferiţi unei asociaţii sau organizaţii din Timişoara, acreditată să asigure servicii de asistenţă socială primare şi specializate persoanelor aflate în nevoie. Banii vor putea fi folosiţi fără restricţii în scopul ajutorării persoanelor fără adăpost şi a combaterii acestui fenomen”, au mai anunţat reprezentanţii Druckeria.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite