Soţia baştanului Ionelaş Cârpaci vrea să facă o afacere de 850.000 de euro cu primăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stanca Mirela, concubina lui Ionelaş Cârpaci, are mai multe proprietăţi printre care şi o clădire pe strada Carusso din zona centrală. Mirela Stanca invită primăria să îşi exercite dreptul de preempţiune asupra clădirii pe care cere nici mai mult nici mai puţin de 850.000 de euro.

Chiar dacă Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, este arestat în dosarul mafiei imobiliare care a luat terenuri cu acte false, afacerile imobiliare ale familiei continuă. În urmă cu aproximativ două luni, din spatele gratiilor, Ionelaş a depus o cerere prin care cerea anularea deciziei prin care s-a anulat contractul cu care a luat Centrul Cultural Francez.

Acum a venit rândul concubinei lui Ionelaş să continue afacerile. Mirela Stanca deţine o clădire pe strada Enrico Carruso, numărul trei. Femeia invită Primăria Timişoara să îşi exercite dreptul de preempţiune asupra clădirii, iar preţul fixat de Mirela Stanca este de 850.000 de euro. În şedinţa de consiliu de marţi, aleşii locali decide dacă e importantă clădirea şi dacă trebuie ca ea să fie cumpărată de primărie. Contactată de „Adevărul”, Mirela Stanca susţine că nu a primit nicio altă ofertă pentru a vinde clădirea, dar a invitat primăria să îşi exercite dreptul de preempţiune în cazul în care municipalitatea este interesată. „Aş vrea să o vând dacă găsesc un client sau dacă dânşii vor să o cumpere. Am făcut la primărie dacă vor să o cumpere”, a spus Mirela Stanca.

Oferta Mirelei Stanca vine în timp ce Ionelaş este arestat într-un dosar în care este acuzat că, împreună cu alţi asociaţi, a pus la punct o reţea mafiotă prin care a luat cu acte false terenuri ale Primăriei Timişoara. Mai mult decât atât, terenurile au fost vândute unei firme de construcţii care a ridicat un bloc în Calea Buziaşului. Culmea este că juriştii primăriei au dat firmei autorizaţie să construiască pentru a ridica bloc pe terenul primăriei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite