Şoferiţa drogată a unui SUV a provocat un accident cu opt victime şi a fugit. Era călăuză pentru migranţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în zona localităţii Periam, din judeţul Timiş FOTO tribunasnm.ro
Accidentul a avut loc în zona localităţii Periam, din judeţul Timiş FOTO tribunasnm.ro

O femeie de 33 de ani aflată la volanul unei maşini de teren a provocat, marţi seara, un grav accident rutier în localitatea Periam, judeţul Timiş. În maşină erau 10 persoane: opt migranţi, şoferiţa şi o prietenă a acesteia.

Potrivit Poliţiei Timiş, accidentul a avut loc marţi 28 iunie 2022, în jurul orei 19.14 în localitatea Periam.

„Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicat un autoturism, în care se aflau 10 persoane, 8 dintre acestea fiind transportate la spital în municipiul Timişoara pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, în maşină erau transportaţi, de către două femei (călăuze), opt migranţi.

„În urma verificărilor efectuate a reieşit că 2 persoane (conducătorul auto si un pasager) au părăsit locul faptei, poliţiştii efectuând investigaţii în vederea depistării acestora. În urma investigaţiilor efectuate, în jurul orei 00:20, poliţiştii au depistat în localitatea Variaş, cele două persoane care au părăsit locul accidentului, respectiv 2 femei, în vârstă de 24 şi 33 de ani, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, a mai arătat IPJ.

Poliţia a mai transmis că în urma cercetărilor s-a constatat că şoferiţa a consumat droguri.  

„A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului şi conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului şi luării măsurilor legale care se impun”, a mai transmis Poliţia Timiş.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite