Societatea Timișoara se disociază de informatori dovediţi precum Dan Voiculescu, Ioan Ghişe sau Sorin Roşca Stănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Vighi, vicepreşedinte Societatea Timişoara
Daniel Vighi, vicepreşedinte Societatea Timişoara

Societatea Timişoara, organizaţie care a gândit şi promovat consecvent prin Proclamaţia din 1990 principiul lustraţiei foştilor colaboratori ai poliţiei politice, ia act de faptul că Andrei Marga a fost identificat ca posibil informator.

Reprezentanții Socetății Timișoara au transmis un comunicat prin care cer disocierea față de persoanele care au fost informatori dovediți.

Societatea Timișoara ia act de faptul că Andrei Marga a fost identificat ca posibil informator. Facem un apel public la partidele politice, organizaţii civice şi mass media să se disocieze de alţi informatori dovediţi precum Dan Voiculescu, Ioan Ghişe, Sorin Roşca Stănescu care se manifestă în viaţa publică în numele democraţiei.

De asemenea, Societatea Timişoara cere public CNSAS să verifice din nou pretinsa activitate de informatori sau ofiţeri de securitate a preşedintelui Traian Băsescu şi a lui Crin Antonescu pentru a elimina orice suspiciuni şi intoxicări cu privire la aceşti doi înalţi demnitari”, se arată în comunicatul dat de Societatea Timișoara.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite