Societatea civilă din Timișoara susține verificarea fraudelor electorale de către procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Vighi la ultima promenadă anti referendum din Piaţa Victoriei
Daniel Vighi la ultima promenadă anti referendum din Piaţa Victoriei

Societatea Timișoara a anunțat susținerea publică a demersului Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Procurorii au descins, joi seara, la Autoritatea Electorală Permanentă de unde au ridicat listele permanente și suplimentare utilizate în referendumul din 29 iulie.

"Societatea Timişoara salută faptul că procurorii au descins la Autoritatea Electorală Permanentă solicitând <<copii ale listelor electorale permanente și listele suplimentare cu semnăturile alegătorilor în original>> pentru a fi verificat votul multiplu, decedaţii şi autenticitatea semnăturilor. Considerăm că această analiză, realizată profesional, poate oferi un răspuns inatacabil referitor la frauda masivă reclamată la referendumul din 29 iulie 2012 dar şi la numărul alegătorilor de pe listele electorale.

Societatea Timişoara cere tuturor reprezentanţilor organizaţiilor civice şi a personalităţilor culturale din ţară să susţină public activitatea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru verificarea referendumului organizat de actuala putere", se arată în comunicatul semnat de consiliul de conducere al societății și publicat pe site-ul vicepreședintelui Daniel Vighi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite