Se reiau lucrările de construcție la hotelul Radisson Blu, stopate în pandemia de coronavirus

0
Publicat:

Reprezentanții ISHO au confirmat că se vor relua lucrările la hotelul Radisson Blu, în cadrul planului de dezvoltare a mixului de servicii de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara.

Proiectul hotelului de cinci stele FOTO ISHO
Proiectul hotelului de cinci stele FOTO ISHO

Lucrările la hotelul Raddison Blu din Timișoara au început în mai 2019, iar conform planurilor ar fi trebuit finalizat în 2021, an în care oraşul de pe Bega urma să fie Capitală Culturală Europeană (amânată pentru 2023).  

S-a ajuns până la stadiul de fundație și un etaj, când planurile investitorilor au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, industria hotelieră fiind printre cele mai lovite ramuri ale economiei. 

Reprezentanții ISHO au confirmat că se vor relua lucrările la hotelul Radisson Blu, în cadrul planului de dezvoltare a mixului de servicii de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara.    

Hotelul Radisson Blu din cartierul ISHO din Timişoara va creşte portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare. 

Hotelul de cinci stele de la ISHO va avea 160 de camere, un restaurant şi un bar concept (roof-top), de asemenea, un spaţiu de 1.000 metri pătraţi pentru socializare (inclusiv un ballroom), un centru performant de conferinţe şi un centru fitness care va funcţiona non-stop, precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii. 

Hotelul va dispune şi de un centru de conferinţe ultramodern, săli de întâlniri, precum şi de un amplu spaţiu de leisure şi un ballroom elegant. 

Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu şi Gaivoronschi din Timișoara, iar designul interior de către firma Blocher & Blocher, Germania. 

Raddison Blu FOTO ISHO
Raddison Blu FOTO ISHO

Hotelul va fi o componentă integrantă din ambiţiosul proiect imobiliar mixt ISHO din Timişoara care curpinde peste 1.000 de apartamente şi 50.000 mp de birouri de nouă generaţie.  

Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la patru hoteluri Radisson Blu şi un hotel Park Inn by Radisson.  

Prin amplasamentul excelent, în zona centrală a oraşului, noul Radisson Blu, va deservi nu doar segmentul de business, ci şi cel turistic.  

Radisson Hotel Group este una din cele mai mari companii hoteliere din lume, deţinând şapte branduri hoteliere diferite şi un portofoliu de peste 1.400 de hoteluri în curs de operare sau diverse stadii de dezvoltare în toată lumea. Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson şi Country Inn & Suites by Radisson. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite