S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara, investiţie de 10 milioane de euro: O dovadă de încredere în potenţialul turistic al oraşului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ibis Timişoara
Ibis Timişoara

Ibis Timişoara City Center este rezultatul unei investiţii de 10 milioane de euro realizate de Bega Group. Construcţia a durat doi ani şi a fost realizată conform standardelor de dezvoltare şi de amenajare furnizate de echipa tehnică a grupului Accor.

Ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul economic situat pe strada Circumvalaţiunii 8-10, pe fosta platformă Timco, are 200 de camere şi introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ Ibis Square. 

GALERIE FOTO

Ibis Timişoara City Center este rezultatul unei investiţii de 10 milioane de euro realizate de Bega Grup, cu active şi operaţiuni semnificative în domeniile retail şi ospitalitate.  Construcţia a durat doi ani şi a fost realizată conform standardelor de dezvoltare şi de amenajare furnizate de echipa tehnică a grupului Accor.  

“Ibis Timişoara City Center este una din investiţiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este şi o dovadă de încredere în potenţialul turistic al oraşului Timişoara. Suntem convinşi că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, oraşul nostru va deveni o destinaţie turistică recunoscută în ţară şi în străinătate. Parteneriatul cu Accor ne oferă acces la o reţea profesională de furnizori, know-how operaţional valoros, acces la noi tehnologii digitale, o cultură organizaţională bazată pe grijă şi atenţie, cea mai dinamică reţea de canale de marketing şi distribuţie, precum şi la programul ALL, cel mai bun sistem de loialitate din industria ospitalităţii”, a declarat Emil Cristescu, vice-preşedinte al Bega Grup.   

Ibis Timişoara

Afiliat la reţeaua Ibis, cel mai cunoscut brand hotelier din Europa, hotelul este operat printr-un contract de management de către Accor, lider global în ospitalitate augmentată. Inaugurarea sa confirmă importanţa Timişoarei pentru Accor, unul din cele mai promiţătoare oraşe din România, care va deveni Capitală Culturală Europeană în 2023.  

“Avem mare încredere în potenţialul turistic al Timişoarei ca destinaţie de agrement şi city break. Este un oraş foarte bine poziţionat, uşor accesibil cu maşina din 10 capitale europene. Suntem implicaţi activ în identificarea de soluţii pentru promovarea Timişoarei ca destinaţie turistică. Noul concept Ibis Square, pe care îl lansăm acum, răspunde foarte bine noilor cerinţe ale clienţilor, iar echipa valoroasă pe care am format-o în jurul hotelului îl va transforma în curând într-unul dintre cele mai vibrante şi creative locuri din oraş”, a spus Călin Ile, director general Ibis Timişoara City Center.
 

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara

Noul Ibis Timişoara City Center oferă mai mult decât servicii de cazare şi îşi propune să devină un hub social, atât pentru turişti, cât şi pentru comunitatea locală.  

Ibis Timisoara oferă 200 de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spaţioase şi paturi extrem de confortabile. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiştii tineri şi familiile şi oferă, de asemenea, cinci camere pentru oaspeţii cu mobilitate redusă. 


Hotelul a implementat complet eticheta All Safe by Accor şi întâmpină în deplină siguranţă oaspeţii şi localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferinţe şi alte spaţii de lucru şi relaxare.  

Designul Ibis Square este flexibil, modular şi modern. Lobby-ul nu mai este legat de funcţiile sale tradiţionale. Este un hub social 24/7, ce oferă restaurant, spaţiu de divertisment, relaxare, coworking şi întâlniri.  

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara

La Ibis Timişoara, oaspeţii sunt bineveniţi să mănânce, să lucreze şi să se relaxeze într-o atmosferă vibrantă, indiferent dacă sunt turişti sau locuiesc în apropiere.  
 

Hotelul va găzdui numeroase evenimente muzicale live, susţinute de tineri artişti locali.    

Oferă un spaţiu generos şi flexibil dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de patru săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanţi sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitaţi.  

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara


 

Ibis Timişoara va oferi şi o zonă multifuncţională de sport şi relaxare, cu biliard, ping-pong şi sală de gimnastică, precum şi alte două săli de conferinţe, situate la nivelul subteran.  

Hotelul beneficiază şi de o parcare exterioară, de 90 de locuri.   

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara

Charlie's Corner este noul concept de restaurant al hotelului, un loc unde oaspeţii şi localnicii pot savura o masă simplă, dar delicioasă. Charlie's Corner oferă un meniu bazat pe preparate grill uşoare, pe gustul oricui, completate de o selecţie generoasă de beri artizanale, locale şi internaţionale. Terasa exterioară încălzită dispune de 100 de locuri şi este un spaţiu sigur şi agreabil pentru o cafea dimineaţa sau o bere artizanală seara.  

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara

Pentru siguranţa oaspeţilor pe tot parcursul şederii lor, Ibis Timişoara City Center a introdus măsuri intensive de igienă şi prevenire.  

Măsurile includ distanţarea socială aplicată în toate zonele comune, furnizarea de substanţe igienizante în zonele publice cheie – recepţie, ascensoare, restaurante etc. – protocoale întărite de curăţare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafeţelor de contact din camere  şi băi, check-in, check-out şi plăţi efectuate contactless, ori de câte ori este posibil, program de curăţare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact. De asemenea, există o linie telefonică dedicată pentru a răspunde la întrebările oaspeţilor şi pentru a-i ajuta să îşi pregătească cât mai bine şederea. 

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara

Parteneriatul inovator al Accor cu AXA, lider global în domeniul asigurărilor, oferă oaspeţilor hotelului cele mai recente progrese ale AXA în domeniul telemedicinei prin acces gratuit la tele-consultaţii medicale. Oaspeţii vor avea, de asemenea, acces la reţelele medicale extinse ale AXA cu zeci de mii de profesionişti verificaţi din domeniul medical. 

S-a deschis hotelul Ibis din Timişoara

Vă mai recomandăm:

Primul hotel Ibis din Timişoara aduce o premieră europeană. Un asemenea concept mai există doar în Bangkok

Hotel elegant, pe locul unor clădiri dărăpănate din centrul istoric al Timişoarei FOTO
 

FOTO Cum arată primul hotel inteligent din Timişoara. Acces cu smartphone, controlul luminilor, draperiilor, temperaturii, cu tableta


Cea mai modernă construcţie din centrul Timişoarei. Convention Center are şi un interior spectaculos FOTO

Timişoara a devenit un oraş fără turişti. Unităţile de cazare nu au cui să ofere paturi, iar noile hoteluri nu ştiu cum o să îşi scoată investiţia

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite