Scandal pentru vedete Playboy: timişoreanul Adrian Haiduc îl acuză pe Adrian Pescariu de copy-paste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoreanul a intrat, în urmă cu puţină vreme, în Cartea Recordurilor datorită creaţiilor sale
Timişoreanul a intrat, în urmă cu puţină vreme, în Cartea Recordurilor datorită creaţiilor sale

Vedetele Playboy Oana Bercaru, Rosse Marie Florescu şi Adelina Vârciu au ajuns fără voia lor implicate într-un scandal de zile mari. Adrian Haiduc, timişoreanul care luptă să intre în Cartea Recordurilor, îl acuză pe Adrian Pescariu că îl copiază fără neruşinare.

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a reuşit să stea puţină vreme departe de scandaluri, cel mai nou conflict putând să distrugă şansa tânărului la o nouă intrare în Cartea Recordurilor. Sămânţa de scandal o reprezintă tocmai vedetele Playboy, ambii artişti susţinând că ei au inventat conceptual în care tinerele care au pozat dezbrăcate în reviste lucioase le susţin creaţiile.

"Iniţial s-a lăudat că el a fost primul care a folosit flăcările într-o prezentare, deşi eu lansasem "Men's on fire" doar cu câteva săptămâni în urma, iar acum am auzit că face pe grozavul că el e primul care a folosit vedete Playboy ca să promoveze o colecţie. Mâine o să zică că el a inventat roata. Pe cât este de lipsit de originalitate băiatul ăsta, pe atât este de lăudăros" a spus Haiduc.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite