Sânandrei de Timiş, comuna cu portal de afaceri, în sprijinul antreprenorilor. Fondator: „Suntem singurii din ţară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea în comuna Sânandrei FOTO Google maps
Intrarea în comuna Sânandrei FOTO Google maps

Sânandrei, comună aflată la aproximativ 12 kilometri de Timişoara, care mai încorporează satele Carani şi Covaci, are un site dedicat oamenilor de afaceri.

Iniţiativa aparţine unui localnic, Eugen Zoican, care a făcut o platformă de internet pentru antreprenorii din Sânandrei, care precizează că acesta este singurul portal de afaceri realizat de o comună din România. 

“Dragi consăteni, portalul de faţă reprezintă un proiect dedicat atât antreprenorilor, cât şi consumatorilor din comună, menit să pună în valoare munca excelentă pe care o depun aceşti oameni pentru a oferi produse şi servicii de calitate pentru noi toţi, locuitorii comunei Sânandrei. Proiectul va fi susţinut de profesionişti şi de toţi cei care doresc să se implice. Potrivit viziunii comune, vom colabora cu orice instituţie, organizaţie sau persoană care îşi va dovedi bunele practici. Consider că fiecare dintre noi e dator să contribuie la bunul mers al lucrurilor în comună. Cu speranţa într-o comună unită, puternică şi sustenabilă!”, a transmis Eugen Zoican.

Site-ul a fost lansat în 19 mai şi poate accesat la adresa www.sanandrei.ro. 


Conform recensământului efectuat în 2011, populaţia comunei Sânandrei se ridică la 5.717 locuitori, în creştere faţă de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 5.371 de locuitori.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Academia de fotbal Ruh Lviv s-a mutat în Timiş. „Nu am mai văzut aşa copii educaţi precum cei din Ucraina” VIDEO

Imagini superbe pe un câmp de lângă Timişoara: „De când sunt fotograf nu am văzut atâţia maci la un loc”

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite