Român lăsat în vamă fără un Nissan de 7.000 de euro. Câteva ore mai târziu a păţit-o şi şoferul unui BMW

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de Frontieră au confiscat într-o singură zi două maşini care figurau furate FOTO Poliţia de Frontieră
Poliţiştii de Frontieră au confiscat într-o singură zi două maşini care figurau furate FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin au confiscat la intrarea în ţară două maşini care figurează ca furate în Marea Britanie şi Italia. Şoferii au spus că au cumpărat maşinile, un Nissan şi un BMW, cu 7.000, respectiv 4.500 de euro.

Doi români care încercau să intre în ţară prin punctele de trecere a frontierei de la Naidăş, judeţul Caraş-Severin, şi Foeni, judeţul Timiş, au rămas fără maşini, care au fost confiscate de către poliţiştii de frontieră pentru că autoturismele figurau ca furate în Italia şi Anglia.

În primul caz, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş  judetul Caraş - Severin s-a un bărbat  în vârstă de 36 de ani,  la volanul unui autoturism marca Nissan. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile din Marea Britanie. „Bărbatul a declarat că a cumpărat  autoturismul de la o persoană necunoscută, contra sumei de 7000 euro, necunoscând faptul că acesta este căutat în străinătate”, arată Poliţia de Frontieră.

În cel de-al doilea caz, la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni  judetul Timiş, s-a prezentat  pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un tânăr de 33 de ani,  la volanul unui autoturism marca BMW. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare din luna aprilie 2019, alertă introdusă de autorităţile din Italia. „Bărbatul  a declarat că a cumpărat  autoturismul din Timişoara, plătind suma de 4500 euro, necunoscând faptul că acesta este căutat în străinătate”, au arătat poliţiştii de frontieră.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au au deschis dosar penal pentru tăinuire şi au confiscat maşinile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite