Revelion 2019 în aer liber. Timişorenii vom trece în noul an în ritmuri de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vom trece în noul an cu trupa Szbcarpaţi FOTO Facebook/Subcarpaţi
Vom trece în noul an cu trupa Szbcarpaţi FOTO Facebook/Subcarpaţi

Concertele de Revelion vor avea loc pe scena din Piaţa Victoriei, începând cu ora 18.30. Numărătoarea inversă de la miezul nopţii se va încheia cu un foc de artificii.

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, timişorenii pot petrece Revelionul şi în Piaţa Victoriei, alături de programele organizate de primărie. Concertele de pe scena din faţa Operei vor începe de la ora 18.30. Spre deosebire de Arad (Goombay Dance Band), Deva (No Mercy) sau Oradea (Alessia JJ Gerardi şi trupa Fracassoni ), la Timişoara vor cânta doar formaţii româneşti.

Capul de afiş pentru Revelion 2019 este trupa Subcarpaţi, proiect muzical demarat în 2010 de solistul trupei Şuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

În 31 decembrie, în centrul Timişoarei vor mai cânta Basska, Box Office, Kamelia şi Sean Norvis cu MC Steliano. 

Numărătoarea inversă de la miezul nopţii se va încheia cu un foc de artificii.

 “Liliacul” la Operă

Opereta “Liliacul” de Johann Strauss încheie şi acest an la Opera Română din Timişoara. Spectacolul va începe la ora 18.00 şi îi are în distribuţie pe Cristian Rudic (Eisenstein), Mihaela Marcu (Rosalinda), Octavian Vlaicu (Frank), Gabriella Varvari (Orlovski), Cristian Bălăşescu (Alfred), Dan Patacă (Dr. Falke), Mircea Dan Petcu (Dr.Blind), Paula Iancic (Adela), Suzana Vrânceanu (Ida), Peter Hercz (Frosch) şi Gabriel Mulea (Ivan).

Conducerea muzicală va fi asigurată de Peter Oschanitzky.

Spectacolul va începe la ora 18.00.

Concet special la Filarmonica Banatul 

Orchestra Filarmonicii Banatul din Timişoara susţie în ultima zi al anului 2018 un Concert extraordinar, sub bagheta dirijorului Cristian Neagu. Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit un program variat şi atractiv din care nu lipsesc valsurile, polcile, muzica din filme însoţită de proiecţii si nici surpizele şi tombola.

În pauza concertului publicul este invitat la un pahar de vin fiert.

La fel ca la Operă, ora de începe este 18.00.
 

Program prelungit la STPT

Pentru ca timişorenii să poată circula în noaptea de Revelion, Societatea de Transport Public (STPT) a prelungit programul de circulaţie al mai multor tramvaie, autobuze şi troleibuze. Astfel, programul general de circulaţie existent în 31 decembrie va fi prelungit până a doua zi, pe 1 ianuarie 2019, la ora 02.00.

Vor circula după un program prelungit tramvaiele de pe liniile 2, 7 şi 8, troleibuzele de pe liniile 14, 15, 16 şi 18 şi autobuze de pe liniile 33 şi Expres 7.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite