„Regele” asfaltului din Banat despre angajatul de la stat care a descoperit falsurile firmei sale: „ Ăla nici nu mai are măduvă, are numai corupție prin oase”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgică Cornu
Georgică Cornu

Patronul firmei Confort, Georgică Cornu, a reacționat extrem de dur după ancheta „Adevărul”, care a arătat că firma sa a depus la o licitație din Mehedinți documente ale Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), falsificate. Cornu susține în continuare că documentele sunt reale și îl atacă dur pe șeful DRDP Timișoara, Sorin Lucaci, cel care a depistat falsul, refuzând să admită valabilitatea docum

În urmă cu aproximativ două săptămâni, primarul Gheorghe Ciuhandu a dezvăluit cu ocazia unei conferințe de presă că firma Confort, deținută de milionarul Georgică Cornu, a depus la o licitație la Arad documente falsificate. Chiar dacă primarul a adus dovezi zdrobitoare pentru a susține falsurile, nu s-a mișcat niciun deget pentru declanșarea unei anchete penale. 

Fals cu Ciuhandu pentru Cornu - „regele asfaltului“ 
Falsurile grosolane, muşamalizate şase luni 

Falsuri ignorate pe linie

În paralel, reporterii „Adevărul” au aflat că firma Confort ar fi mai folosit astfel de practici și cu alte ocazii. O solicitare adresată în baza legii privind liberul acces la date de interes public a confirmat că firma „regelui” asflatului a depus la o licitație organizată de Consiliul Județean Mehedinți, un document care apare emis de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții DRDP Timișoara au spus negru pe alb, în documente, că nu au emis un astfel de act, fiind  practic falsificat. Situația creată a fost semnalată, atât la Consiliul Județean Mehedinți și Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), cât și la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP). Peste tot falsurile au fost ignorate și firma lui Georgică Cornu a câștigat licitația de peste 20 de milioane de euro. VEZI AICI DETALII!

Reacțiile dure ale lui Cornu

Când a fost contactat pentru a exprima un punct de vedere referitor la falsuri, Georgică Cornu a spus că habar nu are despre ce este vorba pentru că el nu participă la licitații și nu a semnat niciun document. După apariția anchetei din „Adevărul”, Cornu a reacționat imediat. „Ăștia de la drumuri sunt niște tâmpiți și dacă înregistrezi poți să și scrii treaba asta. Tot ce este acolo este corect. Sunt minciuni. Întradevăr sunt copii, că dracu să le piaptăne. Unii din ei nu mai știu pe unde să scoată cămașa datorită hoțiilor pe care le fac”, a spus Cornu. Acesta a mai spus că a pregătit și plângeri penale, dar „deocamdată aștept să văd ce vă mai vă dă vouă și ce minciuni mai dați”. 

Atac  la directorul DRDP: „Băăi, astea-s mojicii”

Cornu l-a atacat apoi pe actualul șef al DRDP Timișoara, Sorin Lucaci, despre care a spus că este corupt până în pânzele albe. „Scrieți de pe DN 7, care l-a mărit Lucaciu de la 65 de milioane de euro l-a făcut la 200 de milioane de euro în nu știu câte luni. Alea sunt falsuri băăă, nu chestiile astea. Astea sunt mojicii care le dă el. Să se ducă să își conteste semnătura, să vină să i arăt aici toate documentele semnate de el. Probabil o fi fost obosit că el a lucrat înainte foarte mult la CNADNR și nu mai știe…..Băă tre să analizezi un pic băăă. Nu le iei așa ce le dă unul de la stat, care-i corupt până în pânzele albe, ăla nici nu mai are măduvă, are numai corupție prin oase”, a mai spus Georgică Cornu, care a mărturisit că are plângerile penale pregătite. Sorin Lucaci nu a putut avea până acum o reacție referitoare la atacurile „regelui” asfaltului.  

Metoda prin care s-au falsificat actele Primăriei Timişoara pentru „regele asfaltului” din Banat a fost dezvăluită! Procurorii încă dorm

„Frica lui Ciuhandu: Cornu candidează la primărie”

„Am denunțurile penale pregătite, dar mie nu-mi plac chestiile astea. Băă, nu am făcut rău la nimeni niciodată. Am ajutat pe toată lumea cât am putut, am dat și la biserici, dar nu pot să stau așa. Deocamdată aștept să se desfășoare ei, că ăștia sunt”, a mai spus patronul Confort, care a găsit și explicația pentru care primarul a făcut publice falsurile depuse de firma Confort la Primăria Arad. „În ultimele legislaturi când au fost alegeri la primărie, a fost câte un scandal cu Ciuhandu pentru că frica lui a fost că, vezi Doamne, poate candidează Cornu la primărie. I-am spus de fiecare dată că nu mă interesează primăria lui”, a mai spus Georgică Cornu. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite