Războiul surd dintre familia baştanului Ionelaş şi procurorul care a făcut cea mai mare anchetă împotriva mafiei imobiliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după trimiterea lotului Ionelaş în judecată, concubina baştanului, Mirela Stanca, a acuzat o înţelegere între procurorul Angelina Tufariu şi Francisc Kelemen pentru „înfundarea” lui Cârpaci. Acuzele familiei lui Ionelaş nu se opres aici, susţinând chiar că s-au făcut presiuni asupra martorilor. 

"Băiat deştept" din domeniul energiei, arestat în dosarul mafiei imobiliare
CLICK AICI pentru a vedea cum se folosea Kelemen de relatiile la notari in tepele cu terenuri

Prietenia veche de 15 ani dintre Cârpaci şi Kelemen s-a încheiat odată cu ancheta din dosarul mafiei imobiliare, când Kelemen l-a trădat pe baştan şi a depus mărturie împotriva lui. Astfel, declaraţia lui Kelemen, pusă cap la cap cu alte probe au dus la o singură concluzie: Ionelaş a fost capul răutăţilor. Familia baştanului nu acceptă nici în ruptul capului soluţia procurorului Angelina Tufariu, cu atât mai mult cu cât Ionelaş a avut o armată de avocaţi, în frunte cu fostul şef al Poliţiei Române, generalul Florin Sandu. 

Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro

SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

„Au fost făcute presiuni asupra martorilor să declare într-un anumit fel. Aproape de fiecare dată erau audiați fără a fi prezenți și avocații lui Ionelaș cum prevede legea. Înainte să dea Kelemen declarația a stat șapte ore la doamna procuror, fără avocați fără nimic. L-a băgat pe Ionelaș că el e țigan. Alții trebuiau să fie arestați”, a spus unul din membri clanului Cârpaci. Rudele lui Ionelaș își pun speranța în martorii care vor depune mărturie la proces și speră că aceștia vor face declarații în favoarea baștanului.



Procurorul de caz susţine însă că acuzațiile clanului nu sunt fondate și nu se pune problema unei înţelegeri. „Kelemen cerea tot timpul dosarul să îl studieze. Avea acest drept şi având studii juridice ştia fiecare pas din anchetă. În momentul în care a văzut expertiza şi probele evidente a cedat şi a dat declaraţie”, a explicat Angelina Tufariu.(foto sus) 

Angelina Tufariu, procurorul care a anchetat mafia imobiliară

Mai citeşte:

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro


SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite