Protest neanunţat la Timişoara. Câteva persoane au manifestat în Piaţa Operei: "Nu am obosit, nu simt nevoia să iau o pauză!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă pentru seara de azi nu a fost organizat niciun miting la Timişoara, în faţa Operei s-au adunat câţiva tineri.

După şapte zile de manifestnţii faţă de Guvernul Grindeanu, timişorenii au convenit, luni seara, ca până vineri să facă o pauză. 

Totuşi, în această seară, în faţa Operei s-au adunat câţiva protestatari. Asta în condiţiile în care a şi plouat. Cei prezenţi spun că că vor fi în stradă în fiecare seară. La ora 22, mai erau aproximativ 15 persoane în piaţă. 

“Am ieşit pentru că doar prin persistenţă şi răbdare poţi obţine rezultate! Nu am obosit, nu simt nevoia să iau o pauză! Voi veni în fiecare seară în centrul Timişoarei pentru a susţine o societate mai bună, bazată pe valori pozitive! În 1989 oamenii au ieşit în stradă în condiţii mult mai grele, sub o ploaie de gloanţe! Oameni au murit atunci pentru ca noi să fim liberi... Iar noi acum ne speriem de niste picături de ploaie?”, a declarat Florin Chindea, unul dintre manifestanţi.

Pe parcursul serii s-au adunat în Piaţa Victoriei aproximativ 60 de persoane.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite