Primarul cere pe Facebook părerea timişorenilor despre noul sistem de taxare a parcării în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu. FOTO: Sebastian Tătaru
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu. FOTO: Sebastian Tătaru

Nicolae Robu a anunţat de acum câteva săptămâni că sistemul Telpark, considerat abuziv de cei mai mulţi dintre şoferii timişoreni, va fi desfiinţat şi înlocuit cu un altul.

Ca şi cu cele mai multe dintre subiectele arzătoare ale administraţiei, edilul-şef cere părerea cetăţenilor pe internet. Fie că va ţine sau nu cont de sugestiile timişorenilor, primarul este curios să afle ce idei au concetăţenii săi despre cum ar trebui să funcţioneze sistemul parcărilor cu taxă.

"Aşa cum am anunţat, am decis desfiinţarea sistemului de parcare Telpark, dovedit extrem de neagreat de către timişoreni. Evident, în locul lui, va trebui să instituim un altul. Îmi doresc ca noul sistem să fie în cât mai bun acord cu aşteptările dv. De aceea, vă rog să-mi faceţi cunoscut cum aţi dori dv. să fie noul sistem şi cum aţi dori să nu fie (evident, aici se încadrează tot ce v-a creat nemulţumiri la sistemul Telpark şi la alte sisteme pe care le-aţi întâlnit, în alte oraşe). La cum aţi dori să fie, aştept sugestii bazate pe experienţa pozitivă din alte părţi, de preferinţă având drept suport cele mai avansate tehnologii în domeniu", a spus Nicolae Robu pe contul său de Facebook.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite