Polițist de la Operațiuni Speciale, împușcat în față cu arma din dotare. Misterul din jurul incidentului

0
Publicat:

Un polițist de 21 din Timișoara a ajuns la spital după ce s-a împușcat în față cu arma din dotare. După incident, polițistul a chemat o ambulanță, iar medicii i-au anunțat pe polițiști, care au constatat că tânărul accidentat le este coleg.

Polițistul lucra la Biroul de Operațiuni Speciale FOTO Arhivă
Polițistul lucra la Biroul de Operațiuni Speciale FOTO Arhivă

Potrivit Poliției Timiș, incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, când tânărul de 21 de ani a sunat la 112 cerând o ambulanță pe Calea Torontalului din Timișoara.

„Polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței. Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul polițist lucra la Biroul de Operațiuni Speciale, iar rănile ar fi fost provocate într-o tentativă de suicid.

Ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile cazului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite