Un suedez a fost împuşcat mortal la Sarajevo, într-un atac atribuit crimei organizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Un bărbat din Suedia a fost împuşcat mortal, iar un alt bărbat a fost rănit marţi după-amiaza pe străzile capitalei bosniace Sarajevo, a relatat media din Bosnia, citând poliţia şi martori oculari, consemnează dpa.

Un suedez a fost impuscat mortal la Sarajevo FOTO Arhiva
Un suedez a fost impuscat mortal la Sarajevo FOTO Arhiva

Poliţia a arestat trei suspecţi, doi suedezi şi un cetăţean libanez, marţi şi miercuri, la periferia capitalei.

Potrivit informaţiilor din media locale, cetăţeanul suedez a fost rănit în faţa unui magazin din cartierul Stup din Sarajevo.

Media bosniace şi suedeze au relatat că victima era membru al uneia dintre bandele infracţionale angajate într-o dispută sângeroasă în Suedia.

Din septembrie, violenţa bandelor organizate din Suedia a escaladat, în primul rând ca urmare a unui conflict în interiorul unei reţele aşa-numite Foxtrot, cu care aveau legături atât atacatorul, cât şi victima crimei din Sarajevo.

Conform informaţiilor din media, cel ucis ar fi fost condamnat de mai multe ori în legătură cu folosirea de droguri şi ar fi fost un asociat apropiat al primului lider al Foxtrot, cunoscut ca „Vulpea kurdă”.

Tabloidul suedez Aftonbladet a relatat că unul dintre cei arestaţi este un fel de ucigaş plătit, care a ieşit din Foxtrot împreună cu alţi foşti membri.

Aceste două tabere sunt angajate în momentul de faţă, de mai multe luni, într-un conflict sângeros soldat deja cu numeroase decese.  

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite