Poliţist de frontieră despre o soţie de politician angajată în vamă: „Îi curvită, nu-i proastă. O duce capu’ ”. Vezi despre cine e vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înregistrările realizate în dosarul corupţiei din vămi scot la iveală nu numai faptul că şpăgarii erau uniţi şi foarte bine organizaţi în colectarea mitei. Pe la spate aceştia se şi bârfeau, iar expresiile sunt din cele mai dure. 

CITEŞTE ŞI:

Şpăgarii din vamă au fost eliberaţi. Avocat: „Sunt uimit de curajul acestui domn judecător”

FOTO EXCLUSIV Un polițist de frontieră arestat în „lotul Moravița”, cu varicelă la proces

Unul din personajele implicate în dosarul din vămi este şi vameşul Ana Cumpănăşoiu, ajunsă celebră după mai multe scandaluri în care a fost implicată în perioada în care lucra la Aeroportul Timişoara. De altfel, Ana Cumpănăşoiu este şi soţia vicepreşedintelui PSD Timiş, Ciceronis Cumpănăşoiu, fost director al DSV Timiş. În rechizitoriul de trimitere în judecată a primului lot de vameşi şi poliţişti de la Moraviţa, Ana Cumpănăşoiu apare în mai multe înregistrări în care militează pentru a se da drumul traficanţilor de ţigări. „Lasă-i să meargă, cu Dumnezeu, ce atâta mare…?”, spune Ana Cumpănăşoiu într-una din înregistrări. 

Cu alte ocazii investigatorul sub acoperire a înregsitrat-o pe Cumpănăşoiu, implicată activ în colectarea mitei pentru ţigările de contrabandă. Mai târziu, poliţistul de frontieră Ştefan Marc i-a dezvăluit chiar ofiţerului sub acoperire că Ana Cumpănăşoiu „...îi şi de caşcaval, îi de ... o lucrat pe la aeroport, îi curvită, nu-i proastă...[…]... o duce capu’”. 


Urmăreşte timisoara.adevarul.ro pentru a vedea alte dezvăluiri din dosarul corupţiei din vămi

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite