Piaţa Operei şi Piaţa Unirii, singurele zone cu chirii de lux din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii apartamentelor din zona ultracentrală au scăzut din preţul chiriilor. Chiriaşii pot găsi oferte care pot fi comparate cu chiriile percepute înainte de criza economică, în zonele de la periferia Timişoarei.

„Deşi preţurile solicitate pentru apartamentele scoase la închiriat se menţin la valori ridicate, există multe oferte punctuale la preţuri atractive", a spus Daniel Crainic, marketing manager al unui portal de specialitate.

Zonele de top ale Timişoarei, unde chiriile sunt cele mai mari, rămân Piaţa Unirii şi Piaţa Operei. În centrul istoric al oraşului un apartament puţin mai mare de 50 de metri pătraţi poate fi închiriat cu aproximativ 300 de euro. „Chirii mai scumpe există în Piaţa Operei, unde preţurile practicate pentru închirierea unui apartament cu două camere încep de la 350 euro pe lună", a mai punctat Daniel Crainic. În celelalte zone bune din apropierea centrului Timişoarei, preţurile pentru apartamentele cu o cameră pornesc de la aproape 200 de euro pe lună. Preţul este valabil pentru garsoniere de aproximativ 35 de metri pătraţi în zone ca Medicină sau Punctele Cardinale. Tot aici, apartamentele cu trei camere, de aproximativ 70 de metri pătraţi, sunt închiriate la preţuri între 320 şi 350 de euro. Înainte de prăbuşirea pieţei imobiliare din Timişoara aceste preţuri erau practicate pentru locuinţele cu două camere din zona Complexului Studenţesc. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite