Pianistul român Teo Milea, în finala naţională a concursului Searchlight 2016 din Canada VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa solo piano a pianistului timişorean Teo Milea –„Ireversibil” - a ajuns în Top 25 la Searchlight Music Contest - CBC Music Canada.

Pianistul Teo Milea a intrat în TOP 25 al concursului muzical „Searchlight 2016”, organizat de organizat de postul naţional de radio CBC Music Canada.

Mai bine de 1.700 de artişti s-au înscris iniţial în această competiţie, iar după semifinalele concursului au mai rămas 230 de finalişti regionali care au concurat pentru Top 25.

Teo Milea este singurul muzician care participă în această competitie cu o piesa de solo piano, restul concurenţilor fiind trupe. 

Runda a treia de vot a început deja şi se încheie luni, 9 mai. După finalizarea acestei runde de vot, doar patru nume vor merge mai departe în marea finală. 

Pianistul şi compozitorul Teo Milea s-a mutat în urmă cu şase luni în Toronto (Canada), pentru a-şi continua cariera muzicală.

Timişoreanul poate fi susţinut şi din România. El poate fi votat zilnic, până în 9 mai, fie pe site-ul oficial al competiţiei www.cbcmusicsearchlight.ca, fie direct pe site-ul artistului www.teomilea.com, unde este creat un pop-up special pentru a ajuta direcţionarea către vot.

Iată piesa cu care Teo Milea se află în competiţie:

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite