Peste 1.500 de pachete de ţigări netimbrate confiscate de poliţiştii timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii continuă lupta cu traficanţii de ţigări. În ultima captură au fost confiscate ţigări în valoare de peste 10.000 de lei, care ar fi urmat să ajungă în pieţele din Timişoara.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş, împreună cu mai mulţi poliţişti de la Serviciul Rutier Timiş, au oprit în în trafic două autoturisme în care se aflau mai multe pachete de ţigări. Unele dintre cartuşe erau netimbrate, în timp ce alte pachete aveau timbru necorespunzător. În urma controlului efectuat în interiorul autoturismelor, poliţiştii au găsit 1514 de pachete de ţigări, fără ca cei doi conducători auto să poată justifica provenienţa acestora. În total, bugetul statului a fost prejudiciat cu peste 10.000 de lei.

"Poliţiştii au întocmit dosare penale celor două persoane pentru comiterea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile şi contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite