Percheziţii la traficanţi de droguri. Cameramanul unei televiziuni centrale, ameninţat cu pistolul de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii de la Crimă Organizată au descins, miercuri, dimineaţa la 42 de adrese din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin. Vizată este o reţea de trafic de droguri din care fac parte mai mulţi recidivişti. Descinderile au înregistrat şi un incident între un poliţist şi un cameraman de la o televiziune centrală.

Ancheta DIICOT în cadrul căreia s-au realizat percheziţii miercuri dimineaţa vizează destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri care alimenta piaţa din Vestul ţării. Potrivit pressalert.ro, anchetatorii au monitorizat gruparea care a alimentat cu droguri sintetice şi cannabis consumatorii din vestul ţării, reţeaua fiind condusă de cinci bărbaţi, toţi având în trecut condamnări pentru trafic de droguri. Potrivit sursei amintite, traficanţii au vândut orice era nevoie pe piaţă de la amfetamină, pentadrină sau MDMA până la cannabis sau cocaină. Poliţiştii urmează să aducă la audieri 38 de persoane, traficanţi şi consumatori de droguri, la sediul DIICOT Timişoara.

Descinderile la traficanţii de droguri au înregistrat şi un incident între un poliţist de la Crimă Organizată şi un cameraman al unei televiziuni centrale. Potrivit pressalert.ro, în timp ce mascaţii de la Serviciul pentru Operaţiuni Speciale săreau gardul cu lanternele de pe căşti pornite, ofiţerul s-a întors brusc spre cameramanul unei televiziuni centrale, care era pe stradă, şi i-a cerut să oprească lampa de pe cameră, punându-i jurnalistului pistolul în piept. Ulterior, incidentul a fost justificat prin stresul operaţiunii, suspectul căutat fiind considerat unul foarte periculos. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite