Percheziţii DNA la Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, la hotelul şi la casa de schimb valutar Streliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descinderi ale jandarmilor la casa de schimb valutar Streliţia Foto pressalert.ro
Descinderi ale jandarmilor la casa de schimb valutar Streliţia Foto pressalert.ro

Procurorii DNA au descins şi la cinci adrese din Timişoara. Printre acestea se află Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, o casă de schmb valutar şi hotelul Streliţia.

UPDATE Conform spuselor lui Sorin Maxim, directorul ADR Vest, procurorii DNA au cercetat documentele pentru patru proiecte pe Creşterea Competitivităţii Economice preluate de la fostul Minister al Economiei şi care acum sunt la Ministerul Fondurilor Europene. ADR Vest au pus la dispoziţia reprezentanţilor DNA toate documentele care au fost solicitate.

„Este vorba de trei contracte şi unul în rezerva. Din cele trei proiecte unul a fost propus spre reziliere şi unul nu a fost avizat pentru plată. Percheziţiile nu au vizat instituţia noastră, ci aceste proiecte. Procurorii au ridicat acte”, a declarat Sorin Maxim, pentru opiniatimisoarei.ro

Mai multe percheziţii se află în plină desfăşurare în toată ţara, luni dimineaţa. Procurorii DNA şi jandarmii au descins şi la cinci adrese din Timişoara. Printre acestea se află Agenţiei de Dezvoltare Regională V Vest (ADR), o casă de schmb valutar şi hotelul Streliţia. 

Concret, DNA face cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2007 - 2013. 

Percheziţiile au loc la 23 de adrese din Capitală şi din judeţele Ilfov, Timiş, Caraş-Severin şi Teleorman.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite