Pensionarii nu vor mai sta la cozi pentru gratuităţi la RATT: primesc un card valabil pe toată viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânii primesc un card valabil pentru toată viaţa
Bătrânii primesc un card valabil pentru toată viaţa

Pensionarii din Timişoara care au gratuităţi pe mijloacele de transport nu mai trebuie să îşi reînoiască cardul. Abonamentul se prelungeşte automat şi îi garantează posesorului gratuitate pe viaţă

Persoanele care au domiciliul în Timişoara şi care au împlinit 70 de ani, cât şi beneficiarii legilor 341/2004, 44/1994 şi 309/2002, nu vor mai trebui să se prezinte la chioşcurile RATT pentru activarea acestuia cardurilor pe mijloacele de transport.

Abonamentul se prelungeşte automat şi îi garantează posesorului gratuitate pe viaţă. În cazul unui control vor avea asupra lor cardul de transport, buletinul, cuponul de pensie sau decizia că este beneficiar al uneia dintre cele trei legi: 341/2004, 44/1994 sau 309/2002.

„Pensionarii care nu au card de transport RATT sunt aşteptaţi la toate cele 15 puncte de vânzare pentru a primi cardul. Programul este de luni până vineri între 6.00 şi 21.30. Trebuie să aducă în original după caz: cartea de identitate, cuponul de pensie de pe ultima lună (sau adeverinţă de la Casa de Pensii), decizia că este beneficiar al uneia dintre cele trei legi. În anul 2013 facilităţile la transportul în comun se vor acorda conform Protocolului dintre Primăria Municipiului Timişoara şi Regia Autonomă de Transport Timişoara cuprins în Hotărârea Consiliului Local 192/23.11.2012”, a declarat Silvia Oprea, şeful Biroului de Relaţii cu Publicul de la RATT. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite