Peisaj horror în cel mai mare spital din Banat. Spitalul Judeţean a ajuns un focar de infecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Privelişte de groază în toaletele celui mai mare spital din vestul ţării - miros urât, gândaci şi closete înfundate de gunoi. În timp ce pacienţii internaţi sunt expuşi la un focar de infecţie, reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara tratează situaţia cu indolenţă şi spun că „bolnavii nu ştiu să aibă grijă".

Oricine pătrunde în zona destinată igienei pacienţilor din Spitalul Judeţean Timişoara este întâmpinat de un peisaj desprins din filme horror: toalete cufundate în mizerie şi duşuri în care mişună gândacii.

image

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

Paturile de la Spitalul Judeţean au devenit "canapelele groazei", pentru unii pacienţi

Cea mai îngrozitoare privelişte este la etajul cinci al spitalului, la Secţia de urologie, unde duşul destinat pacienţilor s-a transformat în casa gândacilor negri şi graşi. La neurochirurgie, mirosul de excremente este dublat de closeturi înfundate de gunoaie.

image

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

La intrarea în unitatea sanitară, pacienţii sunt informaţi că una din două toalete este defectă, în timp ce chiuveta este înfundată de gunoaie. Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Gheorghe Nodiţi a refuzat să răspundă la telefon pentru a explica mizeria din spitalul pe care îl conduce.

image

Click pe poză pentru GALERIE FOTO!

„Curăţenia se face dimineaţa la prima oră, şi înainte de ora 14.00, când se face schimbul de ture. Dacă între timp, se murdăreşte, nu murdărim noi, ci pacienţii. Dacă bolnavii nu ştiu să aibă grijă, noi nu facem mizerie. La etajul V şi VI s-au făcut renovări. Se mai fac şi în rest, nu se poate face totul deodată", a declarat Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al spitalului.

Secţie de Terapie Intensivă, la Boli Infecţioase După ce echipamentul a stat nefolosit mai bine de un an, medicii au găsit soluţia

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite