Păţania unui român la vamă, când a vrut să intre cu bolidul în ţară: cum a rămas fără maşina de peste 20.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW X6 confiscat

Un român în vârstă de 32 de ani care se întorcea acasă de sărbători a avut parte de o surpriză neplăcută la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş, când a încercat să intre în ţară cu un bolid de lux.

Poliţiştii de frontieră au depistat la control că autoturismul marca BMW X6 pe care îl conducea cetăţeanul român era semnalat de autorităţi ca fiind furat din Portugalia.    

În data de 23.12.2018, ora 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român I.V., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania, potrivit Poliţiei de Frontieră. 

În urma controlului fizic al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de caroserie poansonată pe autovehicul este modificată prin intervenţie mecanică.

Aprofundând verificările, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Portugalia.

Tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul din Portugalia de la o persoană necunoscută, fără să cunoască faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Autoturismul în valoare de aproximativ 110.000 de lei a fost confiscat, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de tăinuire.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri