Parlamentarii USR de Timiş, atac în grup la adresa PNL: „O imensă bătaie de joc la adresa ţării şi-a românilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Toda, deputat USR de Timiş FOTO Adevărul
Daniel Toda, deputat USR de Timiş FOTO Adevărul

Parlamentarii USR de Timiş au transmis un comunicat de presă comun în care îi atacă pe foştii parteneri de coaliţie de la PNL, despre care spun că „nu au crezut niciodată în necesitatea reformelor”.

„În 2017, când PNL a preluat discursul reformist al USR, a făcut acest lucru din pur oportunism, pe un puternic val anti-PSD. Aşa cum este evident, de 9 luni încoace, PNL nu a crezut niciodată în necesitatea reformelor pe care le prezenta în spaţiul public”, susţine Raoul Trifan, senator USR de Timiş.

„Oricât ar încerca unii specialişti într-ale răzgândirilor şi demagogiei să împacheteze în hainele "interesului naţional" decizia luată ieri seară, realitatea e că USL 2.0-ul ăsta  care se pregăteşte e o imensă bătaie de joc la adresa ţării şi-a românilor", crede Nicu Fălcoi, deputat USR de Timiş.

„MI-AR FI RUŞINE ca, după ce şapte ani am spus românilor că pee-see-dee este cel care le-a furat totul, că pee-see-dee a distrus Justiţia, că eu îi voi apăra de aceşti comunişti vopsiţi, că împreună vom învinge pee-see-dee, să binecuvântez această uniune galben-roşie cu un telefon de seară de la plimbarea printre piramide", afirmă  Daniel Toda, deputat USR de Timiş.

„E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă. De fapt, egali îi consider vinovaţi pentru această criză. Noi am anunţat că am trecut în opoziţie, nu există o variantă în care negociezi ministere, programe de guvernare", transmite Cătălin Drulă, deputat USR de Timiş.

USR Timiş transmite că USR nu va vota niciodată un guvern din care face parte PSD. USR-iştii susţin că urmăresc cu reală atenţie şi îngrijorare acţiunile partidelor care vor decide direcţia României în următorii ani. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Consilieră USR PLUS: „Uneori mi-e atât de dor să fiu pe banca societăţii civile să pot arunca liniştită cu ouă şi roşii stricate în cei care decid golăneşte pentru noi”

Coaliţia PNL-USR PLUS de la Timişoara scârţâie din toate încheieturile: „Lupta esta pe viaţă şi pe moarte“

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite